Güneş Elektrik Sayın Bilal GÜRBÜZ İle Söyleşi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güneş Elektrik Sayın Bilal GÜRBÜZ İle Söyleşi

Sizi tanıyabilir miyiz? Kısaca kendinizden bahseder misiniz? 

Öncelikle herkese hayırlı işler diliyorum. Ben Bilal GÜRBÜZ. Aile şirketimiz Güneş Elektrik firmasının ortaklarındanım. Yaklaşık olarak 1984 yılından bu yana Elektrik Piyasanın kalbinde hem piyasamıza hem de müşterilerimize İstanbul Karaköy’ de hizmet etmekteyim.

 

Firmanız ve firmanızın faaliyet alanları ve geleceğe yönelik hedefleri hakkında bilgi verir misiniz?

Firmamız dediğim gibi aile firmasıdır. 1960 yılında Adıyaman’da kurulmuştur. Değişen piyasa şartları, daha büyük bir pazarlara açılmak ve faaliyetlerimizi genişletmek adına 1984 yılında İstanbul Karaköy’ de faaliyet göstermeye başladık. O yıllardan itibaren de çok şükür faaliyetlerimize dürüst ve güvenilir bir şekilde devam etmekteyiz.  



Uzun yıllardır sektörde olan biri olarak, geçmişten günümüze Elektrik Sektörünün gelişimini nasıl değerlendiriyorsunuz?

Ticarete başladığımız yıllardaki Ülke şartları ve imkânlar günümüze kıyasla çok daha kısıtlıydı. Ticaret yapan firmaların sayısı belliydi. Piyasadaki ürün çeşitliliği çok azdı. Bunlara rağmen piyasamızda güven, saygı ve samimiyet vardı. 

Bugün ise onbinlerce belki yüzbinlerce çeşit olmasına, birçok yerli ve yabancı firmaların olmasına rağmen eski günlerdeki ticaretin tadını alamıyoruz. Ülkemizin de içinde olduğu ekonomik darboğazın da etkisi ile bana göre Karaköy piyasası çok zor durumda. Piyasamızda hizmet edecek üretecek imalatçılar, usta, kalfa ve hatta çırak dahi yok. Ne yazık ki piyasamızda kalifiye personel yetişmiyor. 

Sektörümüzde yeni girmiş olan yada sektörümüze yatırım yapmak isteyen girişimci arkadaşlarımıza tavsiyeleriniz nelerdir?

Her şeye rağmen işlerini en iyi şekilde yapmalarını, hem firmaları hem de piyasamız için kalifiye elemanlarla dürüstçe çalışmalarını tavsiye ediyorum. 


Sayın Bilal GÜRBÜZ bizlere vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir şeyler var mı?

İnşallah bu sıkıntılı günleri en az kayıpla atlatarak hep daha güzel daha bereketli işler yapmayı başarırız. Vakit ayırıp okuyan tüm piyasamıza ve bu sayınızda bize yer verdiğiniz için sizlere teşekkür ederim. 



  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Borsan Elektrik ve Aydınlatma Ürünleri Grubu basın buluşmasıÖnceki Haber

Borsan Elektrik ve Aydınlatma Ürünleri G...

Türk Prysmıan Kablo’dan çocuklar için “Mutluluk Kumbarası Dilek Ağacı” projesiSonraki Haber

Türk Prysmıan Kablo’dan çocuklar için “M...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar