Fetih Elektrik satış direktörü sayın Eşref Altun İle Söyleşi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fetih Elektrik satış direktörü sayın Eşref Altun İle Söyleşi

Bizlere Fetih Elektrik’ten kısaca bahseder misiniz?

 

Fetih Elektrik,  1996 yılında küçük bir imalatçı olarak ticaret hayatına başlamıştır. Firma olarak çıktığımız bu yolda yıllar içeresinde oldukça yol aldık. İlk üretiminde ve birkaç basit modelden başlayıp günümüze ürün gamını ve çeşitliliğini artırarak geçen zaman içeresinde alanında oldukça iyi bir konuma geldik.

Gerek iç piyasamızda sattığımız ürünlere talep, gerek dış pazarlara ihraç ettiğimiz ürünlere talep, her geçen gün artmakta olup, nihai tüketici tarafından özellikle istenen marka haline geldiğimiz kanaatindeyim. 

Özellikle Teknolojiye yaptığımız yatırımlar ile birlikte, üretimde kullandığımız hammadde kalitesi ve üretim aşmasında gösterdiğimiz hassasiyet ve kalite politikamız, özenle takip ettiğimiz müşteri memnuniyeti prensibi ilkesi bizi talep edilen ürünler ve markalar arasına koymuştur.

 

Firmanız faaliyet alanları hakkında bilgi verir misiniz?  

 

Fetih Elektrik olarak elektrik malzemeleri imalatı yapmaktayız. Ürün gamımıza her geçen gün yeni ürünler ekleyerek faaliyetlerimize ara vermeden devam ediyoruz hamd olsun. Bugün, sıva üstü anahtar serisi, nemliyer anahtar serisi, grup priz serisi, kauçuk grup priz serisi, fişli grup priz (golyat) serisi ve aksesuar serisi ile yüzlerce çeşit ürünün üretimini yapmaktayız. 

 

Faaliyette bulunduğumuz sektörlerde; bireye ve topluma saygılı, hukuka, ekonomik ve ahlaki ilkelere bağlı, sağlık, emniyet ve çevreye duyarlı olarak Fetih Elektrik müşterileri ve çalışanlarının beklentilerini en üst seviyede karşılamak için gayret sarf ediyoruz. 

 

Firmanızın geleceğe yönelik hedefleri nelerdir? 

 

Sektörde, Türkiye’nin en iyi şirketleri arasında olmak, hizmet ve ürün kalitesiyle tüketicinin birinci tercihi olarak sürekliliği sağlamak, ülkemizde eğitime, sağlığa, çevreye ve tarihi değerlerimize sahip çıkarak daha bilinçli bir toplum oluşmasına katkıda bulunmak en büyük hedeflerimiz arasındadır. 

Uluslararası kalite standartlarında güvenilir ve her açıdan uzmanlık gerektiren projelere elektrik ürünleri hizmeti sunuyoruz. Attığımız her adımda insana ve doğaya saygıyı esas alıyor, topluma ve tüm iş ortaklarımıza değer katmanın önemine inanıyoruz. Toplumun gelişimi ve çağdaşlaşması için eğitim ve sanat başta olmak üzere sosyal sorumluluk projelerinde sürekliliği sağlıyoruz. Müşterilerimize en güvenilir ve kaliteli hizmeti sunarak, bulunduğumuz coğrafyada ilk tercih edilen elektrik ürünleri firması olmayı, malzeme ve hizmet tedarikçileri ile güvene ve karşılıklı kazanca dayalı sürdürülebilir ilişkiler kurarak yalın ve kilit bir konumda kalmayı, projelerimizde verimli bir risk ve maliyet yönetimi ile sürdürülebilirliği amaçlıyoruz.

 

Bizlere vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir şeyler var mı

 

Fetih Elektrik olarak kurulduğumuz kuruluşumuzdan günümüze müşteri odaklı, takım çalışmasına inanan, dürüst ve şeffaf, çalışanlarını sürekli geliştiren, yenilikçi, çevre ve topluma duyarlı bir anlayış ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Yine bu anlayış ile sektörümüzün hizmetinde olduğumuzu belirtir ve tüm piyasamıza hayırlı bereketli işler dileriz. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eras Elektrik İç ve Dış Ticaret Sayın Hüseyin Özkaya İle SöyleşiÖnceki Haber

Eras Elektrik İç ve Dış Ticaret Sayın Hü...

Tuzla Teknik Meslek Lisesi öğrencileri Günsan’ı ziyaret ettiSonraki Haber

Tuzla Teknik Meslek Lisesi öğrencileri G...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar