Erse Kablo Matelec Fuarına Katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erse Kablo Matelec Fuarına Katıldı
Erse Kablo Güney Avrupa’nın Önemli Fuarlarından Matelec Fuarında ürünlerini sergiledi

Erse Kablo, İspanya’nın başkenti Madrid’de bulunan IFEMA Feria de Madrid alanında düzenlenen MATELEC, Uluslararası Elektrik ve Elektronik Endüstrisi Fuarı’nda (International Trade Fair for the Electrical and Electronics Industry) 5. holdeki standında marka imajıyla fark yarattı. Erse Kablo Genel Müdürü Selami Sivritepe, İhracat Müdürü Ergun Çoban, Fabrika Müdürü Murat Atasoy, Üretim Mühendisi Hasan Sivritepe, Bölge Satış Yöneticileri Shamssiya Mirzayeva ve Metehan Tuna Madrid’de sektörün ihracat temsilcileriyle bir araya geldi.

Güney Avrupa’daki en önemli fuarlardan biri olan MATELEC Fuarı; elektrik, elektronik ve telekomünikasyon endüstrisi için referans olan sanayi fuarlarından biri. MATELEC, ihracat sektöründe pazarın hızlanması ve canlanmasında kaldıraç görevi gören büyük bir ticari platform. 100 ülkeden 1.600’ün üzerinde katılımcı firmayı ve yaklaşık 90.000 profesyonel katılımcıyı bir araya getiren bu ticari platform, sektörümüz için uluslararası buluşma noktasıdır.

Erse Kablo olarak, biz de bu uluslararası platformda iş ortaklarımız için katma değer yaratan öncü zayıf akım kablo üreticileri arasında yer alarak, global pazarlarda aktif rol almaya devam ediyoruz. Uluslararası birçok tanınmış firma ve projenin çözüm ortakları arasında yer alarak yurtdışında 50’den fazla ülkeye ihracat yapmaktayız.

MATELEC Fuarı’nda ürün yelpazemizdeki koaksiyel, sinyal kontrol, yangına dayanıklı, haberleşme, veri iletişim, kumanda kablolarımızla yer alarak; yangına dayanıklı ürün gruplarımızda Ervital marka kablolarımızı standımızda sergiledik.

Erse Kablo olarak, global pazarlarda ürünlerimizin tercih edilmesi ve müşteri ilişkilerine verdiğimiz önem ile İspanya’da ülkemizi zayıf akım kablo üretimimizle temsil etmekten, ürünlerimizi tanıtarak, standımızda ziyaretimize gelen misafirlerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyduk. Standımızda bizleri ziyaret eden misafirlerimize teşekkür ederiz.
 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başoğlu Kablo’dan Tiyatroya DestekÖnceki Haber

Başoğlu Kablo’dan Tiyatroya Destek

Günsan Elektrik Hotel Tech Fuarına katıldıSonraki Haber

Günsan Elektrik Hotel Tech Fuarına katıl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar