Draka S1NGLE ile Engelleri Ortadan Kaldıran Ağ Dönemi Başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Draka S1NGLE ile Engelleri Ortadan Kaldıran Ağ Dönemi Başlıyor
Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group, dijitalleşme süreci kapsamında değişen trendlere yön vermeye devam ediyor. Prysmian Group tarafından geliştirilen yeni Draka S1NGLE, fabrikalarda ve binalarda daha kolay ve daha tasarruflu bir kurulum imkânı sunuyor. Endüstriyel tesislerde ve binalarda Nesnelerin İnterneti (IoT) sistemleri için farklı tasarımlara sahip yüksek performanslı Draka S1NGLE kabloları, endüstri ve bina uygulamaları için altyapı yaratarak kurulum, bakım ve ağ yönetimini kolaylaştırıyor.

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group, değişen ihtiyaçlar için geliştirdiği çözümlere bir yenisini daha ekledi. SPE System Alliance ortaklığı ile yüksek performanslı SPE “Draka S1NGLE” kablo serisini geliştiren Prysmian Group, Nesnelerin İnterneti (IoT) sistemlerinin endüstri ve bina uygulamaları ile daha hızlı ve güvenli bir şekilde bütünleşmesine imkân tanıyor.

Cihazların engelsiz bir şekilde ağ oluşturması için temel yaratıyor
Dijital dönüşüm süreci hızlanırken, endüstri ve bina trendleri küresel dijitalleşme ve ağ oluşturma yolunda hızla ilerliyor. IoT aracılığıyla daha kolay ve daha uygun maliyetli olacak şekilde kurulabilen akıllı fabrika ve binalarda Single Pair Ethernet kullanımı çeşitli bileşenler ve cihazların engelsiz bir şekilde ağ oluşturması için temel yaratıyor. Single Pair Ethernet (SPE), sahadan tesise kadar uçtan uca ve dolayısıyla sensörden buluta IP iletişimi sunuyor. IP protokolü, tüm seviyelerde yerel altyapı üzerinden sensörleri, kameraları, okuma ve tanımlama cihazlarını ya da makine kontrolörlerini ağa bağlamak için kullanılıyor. Bu, hem Endüstri 4.0 hem de fabrika süreçlerindeki yeni uygulamalar için bir temel oluşturuyor. Bu sayede uygulamaya özgü endüstriyel haberleşme sistemlerine gerek kalmazken; ağ geçitleri, karmaşık arayüzler ve farklı protokoller de saf dışı bırakılıyor. Endüstriyel ve bina IoT sistemleri için farklı tasarımlara sahip yüksek performanslı Single Pair Ethernet kablolarından oluşan Draka S1NGLE çözümü, dönüşüm sırasında değişikliğe uyum sağlamak isteyenler için ise mükemmel bir köprü görevi görüyor.

Draka S1NGLE tüm ihtiyaçları güvenli ve eksiksiz bir şekilde karşılıyor 
Draka S1NGLE kablolarının üretimine imza atan Prysmian Group’un 50 ülkedeki 106 fabrikasından birine sahwip olan Türk Prysmian Kablo’nun CEO’su Cinzia Farisè, “Salgın süreci ile birlikte dijital teknolojiler hayatımızın artık vazgeçilmez bir noktasında yer alıyor. Pandemi ile hayatımızda farklı bir sayfa açan dijitalleşme süreci, daha hızlı ve verimli sonuçlar alabilmek için her geçen gün yeni adımlar atmayı gerektiriyor. Bizim de bir parçası olduğumuz Prysmian Group akıllı fabrika ve binalar için sunulan farklı çözümleri birleştirmek ve basitleştirmek için önemli bir adım attı. Endüstri ve binaların mevcut farklı çevresel koşulları; Single Pair Ethernet (SPE) kablolarının mekanik, kimyasal, termal, yangın ve elektromanyetik direncine yönelik çok özel talepler yaratıyor. Prysmian Group’un hayata geçirdiği Draka S1NGLE kablo serisi ise tüm ihtiyaçları güvenli ve eksiksiz bir şekilde karşılıyor. Kablolarımızla birlikte, bina hizmetlerinden tesis teknolojilerine kadar, müşterilerimize ekonomik ve değişikliğe uyum sağlayan küresel ağ oluşturmayı garanti ediyoruz. Yarattığımız yeni nesil kablo serisi, gerçek bir akıllı bina ortamı için altyapı yaratarak kurulum, bakım ve ağ yönetimini kolaylaştırıyor. “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonumuzdan aldığımız güçle, Türk Prysmian Kablo olarak biz de Draka S1NGLE kablolarını tüm dünyayla eş zamanlı olarak ülkemizde de kullanıma sunacağız. Prysmian Group olarak, hayata geçirdiğimiz çözümlerimizle sadece günümüzde değil; gelecekte de insanların ve teknolojinin tüm ihtiyaçlarına cevap vermeye ve dijitalleşme çalışmalarına yoğun bir şekilde destek olmaya devam edeceğiz” dedi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
OSRAM Yeni Nesil Led Teknolojisi ile BüyüyecekÖnceki Haber

OSRAM Yeni Nesil Led Teknolojisi ile Büy...

Erse Kablo Uzaktan Eğitim Sürecinde Öğrencilerin YanındaSonraki Haber

Erse Kablo Uzaktan Eğitim Sürecinde Öğre...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar