İstanbul
15 Mart, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    36.68
  • EURO
    39.78
  • ALTIN
    3521.6
  • BIST
    10.728
  • BTC
    82058.219$

Can Dündar kirli siyaseti itiraf etti


Can Dündar kirli siyaseti itiraf etti
Ankara'daki patlamayı kirli siyasete alet edenler kervanına Can Dündar da katıldı. Dündar, amaç 'Nemrud'u devirmek' dedi.

Ankara'da şu an için kimin düzenlediği belli olmayan terör saldırısında 95 kişi hayatını kaybetti, son rakamlara göre 300'e yakın insan da yaralandı.

Saldırıdan henüz 1 gün geçmesine rağmen, katliamın üzerinden üretilen kirli siyaset de deşifre oldu. HDP, CHP ve bu çevrelere yakın medya anında başta Erdoğan olmak üzere AK Parti için 'devirelim' çağrıları yapmaya başladı.

CAN DÜNDAR KİRLİ SİYASETİ İTİRAF ETTİ: NEMRUD'U DEVİRELİM

Kimileri halkı sokağa çağırıp isyan çağrısı yaparken kimileri de açıkça Erdoğan için "Nemrud'u devirelim" dedi. Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar da bu isimlerden biri.

Dündar, Ankara’da yaşanan katliama ilişkin “Madem “İnadına barış” diyenlerin karşısına “İnadına savaş” diyenler dikildi. Torunlarımızın barış pankartlarından kefen yaparak büyümemesi için… Şahsi iktidarı için meydanı ateşe veren Nemrud’lara karşı, yangına su taşıyan karıncalar gibi, barışın yanında kümelenerek hiç değilse safımızı belli edelim. Bu yangını söndürelim. Nemrud’u devirelim” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!