© Teknik Elektrik 2017-2024

Yazıcıoğlunun çantası ve telefonu kayıp

Yazıcıoğlu ve 5 kişinin vefat ettiği helikopter kazasıyla ilgili kurulan TBMM Araştırma Komisyonu, merhumun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, genel başkan yardımcıları Mustafa Destici, Ahmet Şanverdi, Özel Kalem Müdürü Okan Köksal ile MKYK üyesi Kemal Yavuz'u dinledi.

Yazıcıoğlu ve 5 kişinin vefat ettiği helikopter kazasıyla ilgili kurulan TBMM Araştırma Komisyonu, merhumun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, genel başkan yardımcıları Mustafa Destici, Ahmet Şanverdi, Özel Kalem Müdürü Okan Köksal ile MKYK üyesi Kemal Yavuz'u dinledi. Komisyon Başkanı Hakkı Köylü, "Sayın Yazıcıoğlu'nun eşi, üstünde durulması gereken şeyler söyledi. Anlatılanları ciddiye alıyoruz.'' dedi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Şanverdi de kaza günü Kayseri valisinin, Yazıcıoğlu için 'ayağı kırık, şuuru açık' şeklinde açıklamalar yaptığını, Kahramanmaraş valisinin de 'Göksun Hastanesi'ne getirilecek' beyanatını verdiğini vurguladı. Şanverdi, "Kayseri valisini kim yönlendirdi, ayağının kırık olduğunu nereden biliyordu?" diye sordu. Ardından ekledi: "Genel Başkan'ın silahı, telefonları ve çantası vardı. Çantası hâlâ kayıp. Telefonunun ise bir tanesi bize verildi, ancak hafızası silinmiş."

ZAMAN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER