© Teknik Elektrik 2017-2024

Veda gibi

Hacettepe mağlubiyeti sonrasında yönetimin de desteğini çektiği teknik direktör Bülent Korkmaz, sabah idmanı öncesinde futbolcularıyla 20 dakikaya yakın veda konuşması yaptı.

Hacettepe mağlubiyeti sonrasında yönetimin de desteğini çektiği teknik direktör Bülent Korkmaz, sabah idmanı öncesinde futbolcularıyla 20 dakikaya yakın veda konuşması yaptı. Oyuncularını etrafında toplayan genç çalıştırıcı, “Florya'nın kapısından çok büyük hayallerle girdim. Hem moralmen hem de kondisyon bakımından bitik bir takım vardı elimde. Aslında çok da iyi başladık. Önce Bordeaux'u eledik ve ilk Hamburg maçında çok başarılıydı. UEFA'dan elendikten sonra düşüş yaşandı” dedi.

 G.SARAY BÜYÜK CAMİA

G.Saray'ın büyük bir camia olduğunu söyleyen Korkmaz, şöyle devam etti: “Burada ben de dahil olmak üzere herkes gidicidir, sadece G.Saray'ın kendisi bakidir. İyisiyle, kötüsüyle güzel günler geçirdik. Benim için oynayın demiyorum. G.Saray gibi bir takım seneye Avrupa kupalarında olmak zorunda. Ben bugün varım, yarın yokum. Sizden tek isteğim şu 4 maça da iyi konsantre olup, bu maçları kazanmanız. Sakatlarımız da yavaş yavaş dönüyor. Güzel günler sizi bekliyor.”

 Bu kez Nonda-Ayhan yok

G.Saray'da sakatlıklar ve cezaların ardı arkası kesilmiyor. Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Nonda, Ayhan Akman ve Serkan Çalık takımdan ayrı olarak çalıştılar. Doktorlar tedavilerine devam edilen iki futbolcunun A.Gücü karşısında oynama ihtimalinin zayıf olduğunu bildirdi. Gribal enfeksiyon geçiren Aydın Yılmaz, dün de dinlendirildi. G.Saray hazırlıklarını bugün basına kapalı idmanla sürdürecek.

 Sanctis sezon sonu gidici

G.Saray'ın sezon başında İspanya'nın Sevilla takımından kiraladığı İtalyan kaleci De Sanctis ile sezon bitiminde yollarını ayırması bekleniyor. Tecrübeli eldivene daha şimdiden talip var. İtalyan basınında Sanctis'in ülkesinin takımlarından Napoli ile anlaştığı haberleri yer aldı.

 Arda'ya 'toparlan' uyarısı

G.Saray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, son günlerde futbol dışında olaylarla anılan Arda Turan ile bir görüşme yaparak, kendisine çeki düzen vermesini istedi. Öte yandan Hasan Şaş, dün 2. kez baba oldu. Minik yavruya Derin Nazar ismi verildi.

YENİŞAFAK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER