© Teknik Elektrik 2017-2024

Valbuena Krizi Derinleşiyor

İkinci yarısında dahil olduğu Osmanlı maçının kazanılmasında başrol oynayan Fransız yıldız, hocasını zora soktu. Tecrübeli yıldızı eleştirilere rağmen genelde yedek başlatan Aykut Kocaman’a karşı çatlak sesler daha da belirginleşti.

Golsüz biten Osmanlıspor maçının ilk yarısında belki de sezonun en etkisiz futbolunu oynayan Fenerbahçe ikinci yarıda Valbuena’nın oyuna dahil olmasıyla başbaşka bir kimliğe bürünmüştü. Fransız yıldız bir anda oyuna hareket getirirken Kanarya attığı 2 golle 3 puanı cebine koymuştu.

TRİBÜNLERİ KAZANAMYOR

Ancak bu durum teknik direktör Aykut Kocaman için eksi hanesine yazıldı. Valbuena’yı kızakta beklettiği için uzun süredir ağır eleştiriler alan Kocaman’a karşı eleştirilerin dozu Osmanlı maçının ardından daha da arttı. Tecrübeli teknik adam Fenerbahçeli taraftarlar tarafından sosyal medyada adeta yerden yere vurulurken, Kocaman’ın kadro tercihlerine hak veren taraftarların azınlıkta kalması dikkat çekti. Valbuena’nın yanı sıra Ozan Tufan ve Eljif Elmas gibi yetenekli isimlerin de üstünü çizen Kocaman’ın iyice desteğini kaybettiği gözlenirken, geçtiğimiz hafta Kayserispor’a 5 gol atan takımın Osmanlı karşısında 22 bin taraftara oynaması da bu durumun bir göstergesi olarak kabul edildi.

YÖNETİM DE İKİYE BÖLÜNDÜ

Bu arada Bşakan Aziz Yıldırım’ın “Seçilirsem yoluma Aykut Kocaman’la devam edeceğim” açıklaması, camianın yanı sıra yönetim de de bölünmelere yol açmış durumda. Yöneticilerin bir kısmının Başkan Yıldırım’ın desteğine rağmen Kocaman’la devam etmenin yanlış olacağını savunduğu belirtildi.

www.dirilispostasi.com

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER