© Teknik Elektrik 2017-2024

Ümraniyespor Trabzonspor'u kupadan eledi!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında Trabzonspor, Ümraniyespor'a 3-1 mağlup olarak kupaya veda etti.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında Ümraniyespor'a 3-1 yenilen Trabzonspor, kupa dışında kaldı. Eşleşmenin ilk maçında Trabzonspor, Ümraniyespor ile kendi evinde 0-0 berabere kalmıştı. Trabzonspor'un golü Nwakaeme'den gelirken Ümraniyespor'un golleri Leandrinho, Emircan ve Atabey'den geldi.

MAÇIN ARDINDAN

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş mücadelesinde Ümraniyespor, Trabzonspor'u 3-1'lik skorla mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Müsabaka sonrası iki takımın teknik adamları basın toplantısında konuştu.

Ümraniyespor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, kupada yarı finale yükseldikleri için mutlu olduklarını belirtirken, "İlk 15 dakika kötü başladık. Tam oyun formatımızı ele aldığımızda golü yedik. Rakibimiz bizden çok üstün. Oyunun kırılma anı Yusuf'un oyundan çıkmasıyla biraz daha rahatladık. Çok söylenecek bir şey yok. Böyle büyük bir camia karşısında, futbolu tutkuyla yaşayan Trabzonspor var. Anlatılacak bir şey değil. Çok mutluyuz" ifadelerini kullandı. Yarı finaldeki olası rakipler için de tercih yapmayı doğru bulmadığını dile getiren Taşyürek, "Tercih hakkımız yok. Bizim yaşadığımız olay hayal ötesi. Buradan sonrası için tercih yapmayı mantıklı bulmuyorum" dedi.

KARAMAN: "HİÇBİR AÇIKLAMA BENİ BU PENALTIYA İNANDIRAMAZ"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman kupaya veda ettikleri için üzgün olduklarını vurgulayarak, "Öncelikle kaybettiğimiz için üzgünüz. Birçok konuda sağduyuyla yaklaşıp camiaya yakışan duruş sergilemeye gayret gösteriyoruz. Spora adil bir gözle bakma peşindeyiz. Camiamızın beklentileri var. Bunlara cevap veremeyebilirsiniz ama bu şekilde olması adil değil. Pozisyonu içeride izledim. Bir şey görmeye çalışıyorum. Bir yere koyamıyorum. O zaman her ceza sahasındaki müdahaleye bu karar veriliyorsa o zaman ben savunma oyuncusu oynatmayayım. Hiçbir açıklama beni bu penaltıya inandıramaz. Önemli bir hata. Bu Trabzonspor mensubu olarak değil, spor ferdi olarak yaptığım bir açıklamadır" ifadelerini kullandı.

RECEP YOĞURTÇU: "TARİHE NOT DÜŞTÜK"

Trabzonspor'u eleyerek Türkiye Kupası'nda adını yarı finale yazdıran Ümraniyespor'da Başkan Recep Yoğurtçu, "Ümraniye'mizin tarihine tekrar bir not düştük. Bunun gururunu yaşıyoruz" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda adını yarı finale yazdıran Ümraniyespor'da Başkan Recep Yoğurtçu İHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Turu geçmenin gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Yoğurtçu, "Ümraniye'mizin tarihine tekrar bir not daha düştük. Bir önceki turda da Fenerbahçe'yi hem içeride hem dışarıda mağlup ederek turu geçtik. Burada da Trabzonspor'u 3-1'lik net skorlara eleyerek, turu geçmenin gururunu yaşıyoruz. Ümraniye halkına hayırlı olsun. Her zaman söylüyorum. Büyük konuşmayı sevmiyorum. Bir sonraki turda kim gelirse gelsin çıkıp oynayacağız" dedi.

JOSE SOSA: "HÜZÜN DOLU BİR GECE"

 

Trabzonspor kaptanı Sosa, Ümraniye yenilgisi sonrası, "Acı ve hüzün dolu bir gece oldu. Bazen ders çıkarıp, geleceğe daha iyi bakabilirsin. Biz de böyle düşünmek zorundayız" dedi.

Trabzonspor'un Arjantinli yıldızı Sosa, 3-1 kaybettikleri Ümraniyespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Kafalarını kaldırmaları gerektiğini belirten Sosa, "Bizim için acı ve kötü bir maç oldu. Böyle olmasını hiç istemezdik ve böyle olacağını da düşünmedik. Düşüncemiz maçı kontrol altına alıp, erken golü atıp, iyi oyunla iyi bir galibiyet almadık. Fırsatı yakaladık ama maalesef bizim için acı bir tecrübe oldu. Başımızı kaldırıp, yola devam etmek zorundayız. Acı ve hüzün dolu bir gece oldu. Bazen ders çıkarıp, geleceğe daha iyi bakabilirsin. Biz de böyle düşünmek zorundayız. Bizi desteklemeye gelenler için de üzgünüm. Onlara beklediklerini veremedik. Bazen acılar size büyük şeyler öğretebilir. Kafamızı kaldırıp yolumuza devam etmeliyiz" açıklamasını yaptı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER