© Teknik Elektrik 2017-2024

TPAO Adıyaman’da Treyler Araçlar ile Malzeme Taşıma Hizmet Alımı ihale Edecek

Türkiye Petrolleri A.O. Adıyaman bölge müdürlüğüne ait malzemeleri treyler araçlar ile taşıma hizmet alımı ihale edilecektir.

Resmi Gazetede bugün yayınlanan duyuruya göre Türkiye Petrolleri A.O. Adıyaman bölge müdürlüğüne ait malzemeleri treyler araçlar ile taşıma hizmet alımı ihale edilecektir.

Resmi Gazetede yayınlanan duyuru aşağıdaki şekildedir.

TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. ADIYAMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE AİT MALZEMELERİ TREYLER ARAÇLAR İLE TAŞIMA HİZMET ALIMI İHALE EDİLECEKTİR

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığından:

TDLHZM-11 TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. ADIYAMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE AİT MALZEMELERİ TREYLER ARAÇLAR İLE TAŞIMA HİZMET ALIMI TPAO Mal ve Hizmet Alımı Yönetmeliği Açık İhale Usulü (Madde-23) göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası              :  2018/250724

1 – İdarenin

  1. a) Adresi:  Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde No: 10   06530 Çankaya/ANKARA
  2. b) Telefon ve faks numarası:  0 (312) 207 2000 – 0 (312) 286 9000/01
  3. c) Elektronik Posta Adresi:  ihale@tpao.gov.tr

ç) İhale dokümanının görülebileceği

    internet adresi                     :  www.tpao.gov.tr

2 – İhale konusu hizmetin

  1. a) Niteliği, türü ve miktarı:Türkiye Petrolleri A.O. Adıyaman Bölge Müdürlüğüne Ait Malzemeleri Treyler Araçlar ile Taşıma Hizmet Alımı (TDLHZM-11). Türkiye Petrolleri A.O. Adıyaman Bölge Müdürlüğü Arama, Üretim, Sondaj ve Kuyu Tamamlama Hizmetleri faaliyetlerinin yürütülebilmesi için, petrol sahalarına, sahadan sahaya, sahadan Bölgelere, yeni keşfedilecek tüm petrol sahalarına ve ihtiyaç duyulan tüm yerlere petrolle ilgili veya ilgili olmayan malzemeleri, kule malzemelerini, boru, kimyevi madde, vb. malzemeleri, 2014 veya daha yukarı modelde, olacak şekilde özellikleri Özel Teknik Şartnamede belirtilen toplam on (10) adet treyler aracın, Açık İhale usulü ile 4734 sayılı Kamu İhale Kanunun 3(g) istisna maddesine göre Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Mal ve Hizmet Alımı Yönetmeliği Kapsamında yirmi dört (24) ay süre ile hizmet alımı işidir.

İki (2) adet “TL/AY” birim esasına göre çalıştırılacak sürücü ve sürücü yardımcılı treyler araç (Günün yirmi dört (24) saati sürekli İdaremiz tesislerinde olacak şekilde, akaryakıtı İdaremiz tarafından karşılanacak olup, işe çıkmadığı günler için İdarenin göstereceği yere park edilecektir.)

Sekiz (8) adet “TL/Km” birim esasına göre çalıştırılacak sürücülü treyler araç (İdare tarafından ihtiyaç olması halinde (kullan-öde yöntemiyle) çalıştırılacaktır. Akaryakıt Yüklenici tarafından karşılanacak olup yüklenicinin yapmış olduğu mesafe üzerinden Özel Teknik Şartnamedeki esaslar çerçevesinde ödenecektir.

İstekliler Treyler araç kiralama işi için aşağıdaki şablon dâhilinde işin tamamına teklif verebilecekleri gibi, her bir maddeye ayrı ayrı kısmi teklif verebileceklerdir.

 

Sıra No Aracın Cinsi Araç Sayısı Çalışma Şekli Akaryakıt Durumu Araçların Park Yeri
1 Treyler 2 adet TL/AY (Araçlar günün yirmi dört (24) saati İdare hizmetinde çalıştırılacaktır.) İdare tarafından karşılanacaktır. İdare tesisleri

 

Sıra No Aracın Cinsi Araç Sayısı Çalışma Şekli Akaryakıt Durumu Araçların Park Yeri
2 Treyler 8 adet TL/KM (İhtiyaç olması halinde İdare tarafından çalıştırılacaktır.) Akaryakıt ücreti, araçların yapmış olduğu kilometreler üzerinden Özel Teknik Şartnamedeki esaslar çerçevesinde ödenecektir. Yüklenicinin ikametgâhı

 

İşin teknik özellikleri ve diğer ayrıntıları sözleşme ekinde yer alan ve ihale dokümanını oluşturan belgelerde düzenlenmiştir.

  1. b) Yapılacağı yer:  TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı tüm petrol sahalarına, sahadan sahaya, sahadan Bölgelere, yeni keşfedilecek tüm petrol sahalarına ve ihtiyaç duyulan tüm yerler.
  2. c) Süresi:  Yirmi dört (24) ay

3 – İhalenin

  1. a) Yapılacağı yer:  Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı Toplantı Salonu, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde No: 10   06530 Çankaya/ANKARA
  2. b) Tarihi ve saati:  06.2018 – 14:30

4 – İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.

4.1.5. İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.1.6. Yurt içinde veya yurt dışında kamu veya özel sektörde bedel içeren tek bir sözleşme kapsamında gerçekleştirilen ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin olarak ilk ilan veya davet tarihinden geriye doğru son beş yıl içinde kesin kabul işlemleri tamamlanan hizmet alımlarıyla ilgili iş deneyimini gösteren belgeler ve devredilen işlerde devir öncesindeki veya sonrasındaki dönemde toplam sözleşme bedelinin en az %80’inin tamamlanması şartıyla, ilk ilan veya davet tarihinden geriye doğru son beş yıl içinde kabul işlemleri tamamlanan hizmet işlerine ilişkin deneyimi gösteren belgeler.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: –

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:

İstekliler, teklif edilen bedelin %20’sinden az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ait tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesi

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:

4.4.1. Treyler araçlar ile her türlü malzeme taşıma işleri

4.4.2. Kamyon araçlar ile her türlü malzeme taşıma işleri

4.4.3. Tanker araçlar ile her türlü yük taşıma işleri

5 – Bu ihalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif, teklif edilen fiyatların en düşük olanıdır.

6 – Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilir.

7 – İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:

7.1. İhale dokümanı aşağıda belirtilen adreste bedelsiz olarak görülebilir.

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde No: 10   06530 Çankaya / ANKARA

7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur. İhale dokümanı satış bedeli vergi dahil İki yüz elli TL’dir. (250,00 TL).

8 – Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar TPAO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / GELEN EVRAK SERVİSİ Söğütözü Mah. 2180. Cad. No: 10   06530 ÇANKAYA / ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9 – İstekliler tekliflerini, her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatlarının miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat şeklinde vereceklerdir. İhale sonucu, ihale üzerinde bırakılan istekliyle her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatların miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede kısmi teklif verilebilir. Kısmi teklif birim teklif cetvelindeki her bir iş kaleminin tamamını kapsamak zorundadır. Her bir iş kalemindeki istenilen miktardan daha az teklif edilen teklifler kabul edilmeyecektir. Her bir iş kalemi için ayrı ayrı sözleşme düzenlenecektir.

10 – İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Teklif edilen bedelin %3’ünden az oranda geçici teminat veren isteklinin teklifi değerlendirme dışı bırakılır.

11 – Tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az altmış (60) takvim günü olmalıdır. Belirtilen bu süreden daha kısa süreli teklif mektupları değerlendirmeye alınmayacaktır.

12 – Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremez. Ortak girişim yapan İstekliler ihaleye teklif veremez.

4656/1-1
www.enerjiportali.com

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER