© Teknik Elektrik 2017-2024

TEMKA Fabrika Müdürü Ahmet Karakaya ile Söyleşi

Mikro anlamda kişiler makro düzeyde ise firmalar yaptıkları işin önemini kavradıkları düzeyde başarılı olabilirler.

Mikro anlamda kişiler makro düzeyde ise firmalar yaptıkları işin önemini kavradıkları düzeyde başarılı olabilirler. Bu düşünceyle yola çıkan Temka Kablo, bilişim çağının global dinamiği konumundaki teknolojiyi, üretim ve pazarlama stratejisindeki temel argüman olarak konumlandırır.

İşiyle teknolojik gelişime hizmet etmek ve sektörel düzlemde aktüel teknolojiden yararlanmak Temka Kablo'nun genç, dinamik ve birikimli şirket profilinin arka planındaki en kuvvetli öğedir. 

1998 yılında üretim hayatına başlamış olan “TEKNOLOJİYE ALTYAPI ÜRETİYORUZ” konsepti ile hizmet anlayışını standardize eden TEMKA KABLO yoluna; planlı, emin ve kararlı adımlarla devam etmektedir. 5.000 m² kapalı alanda oluşan üretim tesisinde faaliyet yürütmektedir. Makine parkurunu ve insan kaynağını hedefleri doğrultusunda güncel teknoloji ve sektörel birikimler çerçevesinde modernize eden TEMKA KABLO Kaliteyi temel prensip olarak ele alıp “TSE–TSEK–CE–
ISO 9001–2008”
kalite belgeleri ile ve bu konuda yaptığı laboratuar yatırımları da bu ilkesini belgelemiştir.

Kaliteye Hükmetmek Kaliteyi Üretmekle Olur
Kabloyu üretiyor olmak kaliteye en başından hükmetmeyi sağlar. Temka Kablo'nun bu yeteneği onun kalitede ısrarcı olmasına şans verir.

Ve Temka Kablo bu şansı ürün yelpazesinin çeşitlenmesi, sektördeki standartların yükseltilmesi ve daha profesyonelleşmesinde kullanır.

Ürün yelpazesini sürekli geliştirerek iç ve dış pazarlarda bir marka olma yolunda güven dolu bir izlenimle gün geçtikçe de bu güveni arttırarak yoluna devam etmektedir.

Üretim parkurumuzu, 50 - 75 Koaksiyel kabloları kabloları–CCTV kamera kabloları–sinyal kumanda ( LIYY – LIYY-TP - LIYCY – LIYCY-TP - LIY(St)Y – LIY(St)Y-TP - LIY(St)CY – LIY(St)CY-TP) – YSLY-JZ – YSLYCY-JZ – NYSLYÖ-JZ – NYSLYCYÖ-JZ Kumanda kabloları - Yangın ihbar kabloları ( J-Y(St)Y..Lg ) –VBV – VBV-K – PDV – PDV-K – Telefon kabloları – Mikrofon ve wolkmen kabloları.

İnsanların ortak kullanım yerleri ve yoğunluğunun fazla olduğu alanlarda kullanılması zorunlu hale getirilen, yangın esnasında duman ve zehirli korozif gazlar çıkarmama özelliğinden dolayı kullanılan kablo çeşitleri, KOAKSİYEL HFFR – CCTV HFFR – LIHH - LIHCH - LIH(St)H – LIH(St)CH – HBH – HBH-K –J-H(St)H..Lg çeşitleri ile üretimimizde TSE ve TSEK belgeli olarak üretilmektedir.

Profesyonel Çözüm Ortaklığı İlişkisi
Temka Kablo'nun; kaliteyi bütüne yayma anlayışı ve bu yöndeki uygulamaları, onunla çözüm ortaklığı geliştiren tüm firmalara yayılma eğilimindeki dinamik bir süreçtir.

Temka Kablo'nun; kaliteyi bütüne yayma anlayışı ve bu yöndeki uygulamaları, onunla çözüm ortaklığı geliştiren tüm firmalara yayılma eğilimindeki dinamik bir süreçtir.

Bu reaksiyon neticesinde satıcı-müşteri ilişkisi sıradanlığı aşılarak yirmi birinci yüzyıla yaraşır profesyonellikteki çözüm ortaklığı ilişkisi gelişir. 

TSE nin yeni yapmış olduğu çalışmayı olumlu karşılıyoruz. Çünkü ülkemizde TSE belgesi bulunmamasına rağmen kablo markalamalarında veya standart dışı üretime dahi TSE logosu kullanılmaktadır. Burada TSE nin bu çalışmasını bütün üretici firmalar ve toptancılarda desteklemelidir. Umarım çalışmalar kısa sürede meyvesini verir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER