© Teknik Elektrik 2017-2024

Talinne sürpriz yok

Denizlispor maçında sürpriz bir kararla yedek ağırlıklı bir kadro sahaya süren G.

Denizlispor maçında sürpriz bir kararla yedek ağırlıklı bir kadro sahaya süren G.Saray Teknik Direktörü Rijkaard, Tallinn'le oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçında sahaya ideal kadrosunu çıkaracak. Hollandalı hoca, kulübede oturttuğu Sabri, Gökhan Zan ve Hakan Balta'nın yanı sıra 18'e almayarak dinlendirdiği Servet'e forma verecek.

 

KEWELL BİR ADIM ÖNDE

Orta alanda ise Mustafa'nın yanı sıra Denizlispor maçında bir başka dinlendirdiği futbolcu Ayhan ve Arda görev yapacak. Keita ve Baros'u oynatırken, yanlarında Kewell'la Aydın'dan birisini tercih edecek. Denizli maçındaki performansla göz dolduran Kewell'ın Aydın'dan bir adım daha önde olduğu belirtildi.

 

Tallinn biletleri 35-385 TL arasında

G.Saray'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi Tallinn ile oynayacağı ilk karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. Perşembe akşamı oynanacak olan karşılaşmanın biletleri, tüm Biletix gişelerinden satışa sunuldu. Maçın bilet fiyatları şöyle: Eski Açık: 35,00 TL, Kapalı Alt Grup 1-2: 160,00 TL - 120,00 TL, Numaralı Grup 1-2: 220,00 TL-165,00 TL, VIP 1-2 : 385,00 TL-330,00 TL, Yeni Açık Alt-Üst: 35,00 TL

 

Bursasporlu Sercan devleri kapıştırdı

G.Saray, F.Bahçe'nin de aylardır peşinde olduğu Bursasporlu Sercan için atağa kalktı. G.Saray Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Eskişehir-Bursaspor maçını Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile izlediği, ikilinin maçın ardından yemek yedikleri öğrenildi. Sezgin'in Yazıcı'ya Sercan için 3.5 milyon euro artı 4 futbolcu teklif ettiği ancak bu önerinin kabul görmediği belirtildi. Sarı-kırmızılı takımın bu hamlesinin ardından F.Bahçe'nin Başkan İbrahim Yazıcı ile yeniden temasa geçtiği, iki kulübün yöneticilerinin önümüzdeki günlerde Sercan'ın transferi konusunda görüşecekleri bildirildi.

 

Elano bu kez sahada

Denizli maçında taraftarların izlemek için Ali Sami Yen'e koştuğu ancak midesindeki rahatsızlık nedeniyle son anda kadrodan çıkarıldığı için seyredemediği Elano Blummer, Tallinn maçıyla sarı-kırmızılı formayla siftah yapacak. Teknik Direktör Frank Rijkaard, Elano'ya 2. yarı görev verecek.

 

YENİŞAFAK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER