© Teknik Elektrik 2017-2024

SİNDEL İTHALAT İHRACAT ve TİC. LTD. ŞTİ. AHMET SEYFE İLE SÖYLEŞİ

Sn. Ahmet Seyfe; bize firmanızı tanıtırmısınız?

Sn. Ahmet Seyfe; bize firmanızı tanıtırmısınız?

SİNDEL İthalat İhracat & Ticaret Ltd. Şti. 2004 yılında kurulmuştur. Şu anda İspanya’dan MACROZA markalı kanal açma makinesi ithal etmekteyiz.

SİNDEL olarak piyasaya yeni bir ürün sundunuz bu ürünü okuyucularımıza anlatırmısınız?

MACROZA Kanal açma makinesi, İspanya’da üretilen ve Avrupa’da 40 yılı aşkın bir süredir kullanılan bir makinedir. Makinemiz duvar ve düz yüzeylerde elektrik, su, ısıtma, soğutma, klima, kombi ve sıhhi tesisat gibi çalışmalarda kanal açmayı son derece kolaylaştırıyor. 2000 ve 3000 Watt gücünden oluşan M-90 ve SC-100 modellerimiz kapasite üstü hizmet vererek tuğla, ytong, bims, briket ve beton gibi her türlü zeminde hızlı bir şekilde çalışabilmenizi sağlıyor.

MACROZA Kanal açma makinesi kanalın içini de boşaltarak açmaktadır. Bu yüzden ayrıca çekiçle veya murçla kanalın içini boşaltmanıza gerek kalmamaktadır. Çekiç ve murçla açılan kanallarda çalışma esnasında kırılan, dökülen ve zaman kaybını hesap ettiğimizde MACROZA Kanal açma makinesi zaman ve malzemeden %80 tasarruf sağlıyor. Ayrıca MACROZA kanal açma makinemizin freze uçlarının ömrü 24.000 metredir.Bu ürünün Türkiye’deki pazar payı hakkında ne düşünüyorsunuz?

MACROZA Kanal açma makinesinin yaklaşık 1,5 yıldır distribütörüyüz. MACROZA Türkiye piyasasında alternatifi olmayan bir makine. Kanalın içini boşaltarak açan, 1 dakika gibi kısa bir süre zarfında 2 metre kanal açabilen ve dakikada 1.000 devir (R.P.M) gibi çok düşük biz hızla çalıştığı için çok az toz üreten bir makine Türkiye piyasasında sadece MACROZA var. Bu yüzden diyoruz ki MACROZA Kanal açma makinemiz rakipsizdir. Ustalarımızın bir apartmanı 5 işçi ile 1 hafta süren kanal açma çalışmasını MACROZA Kanal açma makinemiz ve makinemizi kullanacak bir işçi ile en fazla 2 gün sürmektedir. Makinemizin farkı budur.

Sektörel olarak belirlediğiniz tüketici kitlesi kimlerdir? 

Elektrikçiler, klimacılar ve sıhhi tesisatçılar

Bayi ağı ve satış sonrası hizmetler önemlidir? Bu konuda ne gibi hizmetler sunuyorsunuz?

MACROZA Kanal açma makinemizin Türkiye’nin 7 bölgesinde servis ağları bulunmaktadır ve 2 yıl garantilidir. Türkiye genelinde yaygınlaşmış olan bütün bayilerimiz ve servislerimiz, müşterilerimize her konuda yardımcı olmaktadırlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER