© Teknik Elektrik 2017-2024

Simon, Baharın Güneşli Günlerinde Sadık Bayileriyle İtalya’daydı.

Elektrik tesisat malzemeleri pazarında geniş ürün gamına sahip olan Simon Türkiye, Mayıs ayında bayileri ile birlikte İtalya gezisini gerçekleştirdi.

 Her bölgeden katılımın olduğu grup Simon Elektrik Genel Müdürü Sn. Aykut Eren’le birlikte İtalya’da keyifli bir gezi geçirdi.

Gezinin ilk durağı Pisa şehriydi. Pisa, İtalya’nın orta bölgesinde, Ligurya Denizi’nden 12 km, Livorno Limanı’ndan 20 km uzakta bir şehir. Kentin en güçlü simgesi, herkesçe bilinen eğik Pisa Kulesi. Bu kule gezildikten sonra, Piazza dei Miracoli olarak anılan bölgede büyüleyici katedral ve vaftizhane ziyaret edildi. Ortaçağ evleri, gotik ve romanek  kiliseler, Arno Nehrine çıkan daracık taş döşeli sokaklar her bir ziyaretçiyi etkiledi.

Seyahatin ikinci günü Floransa keşfedildi. Burada Giotti Kulesi keşfedildi. Bu kuleye dolambaçlı merdivenlerden çıkarak, en tepeden Floransa’nın müthiş güzelliği, Duomo Katedralinin büyüklüğü ve Toskana bölgesinin kırsalı gözlemlendi. Sonrasında ise terzilerin ve antikacıların bulunduğu Via Tornabuoni caddesi ve mağazaların ve açık hava pazar yeri ile şirin San Lorenzo gezildi. Tam bir sanat şehri olan Floransa, dünyadaki en büyük üç sanat müzesinden birine de sahip. Uffizi müzesi, dünyadaki en ünlü güzel sanat müzesi olması itibariyle ve Rönesans dönemine ait çok sayıda eser bulundurmasıyla tarifsiz bir anı bıraktı.

Seyahatin üçüncü ve dördüncü günü Venedik de gerçekleşti. İtalya’nın kuzeyinde Adriyatik Denizi boyunca uzanan ve Venedik Atol gölü üzerinde yükselen şehir, 20 bölgeden oluşan İtalya’nın Veneto bölgesinin başkenti. Bünyesinde barındırdığı görkemli tarihi abidelerin yanı sıra Venedik, su kanalları ve dar sokaklarıyla tanınan ünlü bir Avrupa kenti. Şehir yaklaşık 150 kanalla birbirine bağlı 122 adacıktan meydana gelen bir takımada üzerine kurulu. Ekibimiz, Venedik de özellikle Murano adasını ziyaret etti. Yıllar boyunca Murano kristal ve camları, devlet sarayları ve pek çok  aristokrat ailelerinin evlerini süsler. Pazar gününü bu adada geçiren bayi ve eşleri, firmamız tarafından buraya ait yöresel hediyeler ile bayi eşlerinin ‘’anneler günüde ‘’ ayrıca kutlanmıştır.

 

Bu geziye iştiraklerinden dolayı tüm katılımcı iş ortaklarımıza teşekkürlerimizi bildiriyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER