© Teknik Elektrik 2017-2024

Şampiyonluğa hazırız

Beşiktaş'ın golcüsü Nobre dünkü idmandan sonra takım arkadaşlarına evinde öğle yemeği verdi.

Beşiktaş'ın golcüsü Nobre dünkü idmandan sonra takım arkadaşlarına evinde öğle yemeği verdi. Geçen ay yine takıma evinde yemek veren Brezilyalı futbolcu, ülkesinin farklı lezzetlerini takım arkadaşlarına tattırdı. Nobre, kaptan Delgado ile birlikte arkadaşlarına Bursaspor maçının önemine değinerek, “Beşiktaş şampiyonluğu en çok isteyen ve buna en hazır takım. Kalan 7 haftalık zamanda strese girmeyip oyunumuzu oynarsak her maçı kazanırız. Rakiplere değil, biz kendi maçlarımıza bakalım. Öncelikli hedefimiz Bursaspor'u geçmek” dediği öğrenildi.

 

DELGADO'DAN SİTEM

Sık sık sakatlandığı için eleştirilen Delgado'nun kendisi hakkında yapılan eleştirilere üzüldüğü öğrenildi. Arjantinli futbolcunun arkadaşlarına, “Özellikle İtalya'daki tedavi dönemimden itibaren bana ödenen bonservis bedelinden tutun, sakatlığıma hatta deplasmanlara gitmek istemediğime dair çok yüklenildi. Ben hep Beşiktaş için mücadele ederken sakatlandım. Daha sonraki dönemde iyi de olsam kimseyi inandıramadım. Şimdi yine sakatlandım. 'Sakatlığı nüksetti' deniliyor. Bunlar moralim bozuluyor” diye sitem ettiği bildirildi.

 

Ben de golü tatmak isterim

Takım arkadaşlarına kendi elleriyle yemek hazırlayan Nobre, F.Bahçe'de 1, Beşiktaş'ta da 4 lig maçında Bursaspor'a karşı oynadığını ve gol atamadığını belirterek, “Uzun süredir yaşayamadığımı gol sevincini bu kez tatmak istiyorum” dedi.

 

Yusuf Şimşek: İyi ki Beşiktaş'a gelmişim

Yusuf, Beşiktaş'a geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Yavru Kartal dergisi'nde 2 küçük taraftarın sorularını yanıtlayan Yusuf, siyah-beyazlıları seçmesindeki en önemli etkenin Mustafa Denizli olduğunu belirterek, “Mustafa hoca (Bizimle oynar mısın) dedi. İyi ki de Beşiktaş'ı tercih etmişim. Baba olarak sevdiğim insanlardan biri” dedi. Yusuf, Beşiktaş'taki hedeflerinin Türkiye Kupası ve ligi kazanmak olduğunu söyledi.

 

 

YENİŞAFAK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER