© Teknik Elektrik 2017-2024

NILSON SATIŞ VE PAZARLAMA MÜDÜRÜ SAYIN ERTUĞRUL BERKİ İLE SÖYLEŞİ

Sayın Ertuğrul Berki; siz elektrik sektörüne mal olmuş bir kaç satış ve pazarlama müdüründen birisiniz.

Sayın Ertuğrul Berki; siz elektrik sektörüne mal olmuş bir kaç satış ve pazarlama müdüründen birisiniz. Biz sizi tanıyoruz ama Nilson’a nasıl ve neler yapmak için geldiniz bize bahseder misiniz?

Onsekizinci çalışma yılına girdiğim elektrik sektörüne tekrar döndüğüm için çok mutluyum. Buna olanak sunan Nilson’a ve Sn. Aslan Karabulut’a teşekkür ediyorum. Zor olarak adlandırılan sektörümüzde bu kadar yılımızı geçirdikten sonra ve bu zorlukların altından ismimizi de koruyarak çıkıp bir kenara çekilmek doğru olmazdı. Bugüne kadar ki tecrübemizi Nilson’un gelişmesi ve onunla beraber çalışan satış noktası dostlarımızın kazançlarının artması ve firmamızla gurur duymaları için aktaracağız.

Bildiğiniz üzerine, firma sahibi olan Sn. Aslan Karabulut, genç yaşına rağmen edindiği yurtdışı satış tecrübesini profesyonel kadrolaşma ile zirveye taşımaya kararlı... İki yıl içersinde en hızlı büyüyen firma olmayı hedefledik. Daha önce iki kez birlikte çalışma şerefine nail olduğum anahtar sektörünün duayeni Sn. Nazmi Nalbant, yine beraber çalıştığımız Sn.Enver Katrancı ile üretim ve fabrika kısmı, sekiz yıldır yine bir anahtar firmasında başarılı çalışmalar yapan Sn. Alp Araştıran ile de satış departmanının tecrübesi kadronun ne kadar yüksek hedefe koşacağının göstergesidir.

Üretiminin % 95 ‘unu yurtdışına geri kalan kısmını da Bauhaus Yapı Marketlerinde tüketen firmamız ilk etapta mevcut üretim kapasitesini % 30, yılsonuna kadar da fabrika binasını başka bir yere taşıyarak % 100 arttırmayı ve bununla beraber yurtiçi piyasasından pay almayı planlamaktadır. Satış kadrosunu ve bayi yapısını oluşturmaya çalışırken kendilerini yıllardır tanıdığımız dostlarımızın daha biz kendilerine ulaşmadan bizlere ulaşmaları ilerisi için hepimize umut vermektedir.

Cam, Doğal Granit ve Gerçek Ahşap (Selene),Metal serisi (Touran), Standart seriler (Thor ve Thema), sıva üstü serisi (Themis) ve Sigorta Kutularının yanında haziran ayında üretimi planlanan Grup Priz, Aksesuarlar ve Aydınlatma ürünleri ile seçkin bayi partnerlikleri ile daha çok duyacağınız bir firma Nilson.......

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER