© Teknik Elektrik 2017-2024

Ne Hagi kalır ne Sezgin

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, şu anda futbol takımıyla ilgili her türlü yetkiyi teknik direktörleri Gheorghe Hagi'ye verdiklerini söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, şu anda futbol takımıyla ilgili her türlü yetkiyi teknik direktörleri Gheorghe Hagi'ye verdiklerini söyledi. Polat, Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi Programı'na katılarak soruları yanıtladı. 2 gün önce bir karar aldıklarını belirten Başkan Polat, "Futbolla ilgili olarak Hagi'ye, 'her türlü yetki sende' dedik. Transferi de Hagi ile Adnan Sezgin yetkileri çerçevesinde yapacak. Artık Galatasaray'ın adına layık başarılar gelmeli. Bunları yapamazlarsa ne Hagi kalır, ne Adnan Sezgin kalır. Artık herkes yaptığı işle değerlendirecek. Futbolcular için de bu böyle. İşini yapamazsa gidecek" dedi. Başkan Adnan Polat, alınan kötü sonuçların kendisini kahrettiğini ifade ederek, tribündeki taraftarların tepkisini de anladığını söyledi. Taraftarların haklı olarak tepkisini ortaya koyduğunu anlatan Polat, "Ama Galatasaray bazı taraftarların spontane olarak koyduğu tepkileri dışında, kulüpte yapılan iyi işleri görüyor, anlıyor" dedi. Polat, 9 yıl Galatasaray içinde aktif görev yaptığını dile getirerek, "Taraftarla ilişkim her zaman iyi olmuştur. Ultraslan ile hep iyi ilişki içindeydim. Ben onları, onlar beni sevdi. Tek yumruk olduk. İlk defa bazı lokasyonlardan gelen istifa sesi beni çok üzdü. Hiç alışık olmadığım bir şeydi" diye konuştu.

 

Elano'yu Hagi istemedi

Adnan Polat, Elano'nun Santos'a satılmasına da açıklık getirdi. G.Saray Başkanı bu konu ile ilgili, "Hagi; Elano'nun G.Saray'ı kafasında bitirdiğini belirterek, gönderilmesini istedi. Beşiktaş maçından 2 gün önce Santos bize yazı gönderdi. Adnan Sezgin, bana 'biz buradan kaç para alırsak iyidir' diye sordu. Florya'da dünkü yönetim kurulu toplantısında transferin gerçekleşmesini kabul ettik. Adnan'ın işlerinden biri bu. Sezon başında İbricic veya Misimoviç vardı. Rijkaard, hangisini alabiliyorsanız alın demişti. İbricic olmadı' ifadelerini kullandı.

 

Tek konuşan Süren

Göreve geldiğimden bu yana, eski başkan Faruk Süren ve sayısı iki elin parmaklarını geçmeyecek kadar yönetici sürekli olarak ithamlarda bulunuyor. İthamları yapan insanlar haysiyetli, şerefli insanlarsa çıkar bunu kanıtlarlar.

 

Tatil burnumdan geldi

Kişiyi nasıl bilirsiniz dendiğinde 'Kendim gibi bilirim' derim. Herkesin kendisini sorgulaması lazım. Ben 24 saatin 17'sini Galatasaray ile yaşıyorum. 5 yılda bir tatil yapayım dedim, burnumdan geldi. Ailemi bırakıp oradan geldim.

 

Hagi'ye 100 isim sunduk

Şu anda hem Hagi'nin önerdiği, hem bize önerilen 100 futbolcu var. Hagi, bunların bir çoğunu tanıyor, tanımadıklarını kasetlerden izliyor. Hagi, istediği mevkideki her oyuncu için 3 seçenek sunacak, Adnan Sezgin de elimizdeki bütçeye göre bunlardan birinin transferini yapacak.

yenişafak

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER