© Teknik Elektrik 2017-2024

Murat Ongun’un doğum günü partisinde çekilen fotoğraf sosyal medyayı salladı

Vatandaşların istifa etmesini istediği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çift maaşlı gözdesi Murat Ongun’un çekilen son fotoğrafları hem tepki çekti hem de alay konusu oldu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını Türkiye’de en çok İstanbul’u vurdu. Binlerce vakaya ev sahipliği yapan İstanbul’da, sosyal mesafeyi hiçe sayan belediye uygulamaları başından itibaren büyük tepki çekti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) sefer sayılarını artırması gerektiği halde azaltmaya gitmesi ve vatandaşları çeşitli ‘hizmetler’ için kalabalık kuyruklara sokması, İstanbul’da virüsün yayılmasına önemli bir etken olarak gösteriliyor.

Ulaşım politikaları sınıfta kaldı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaşım A.Ş.’nin başına eski gazeteci Murat Ongun’u atadıktan sonra tepki çekmişti. Murat Ongun, yaklaşık 1 senelik görev süresince, Ulaşım A.Ş.'yi adeta birbirine kattı!.. Son zamanlarda İstanbul’da peş peşe yaşanan metrobüs kazaları, seferlerdeki aksamalar, kalabalıkların katlanarak artması ve son olarak virüs tehdidine rağmen otobüslerin park alanında yatırılıp sefer sayılarının azaltılması vatandaşı haklı olarak isyan ettirdi.

Kuyruğu dik tutma çabası

Yaşananların ardından Murat Ongun görevden alındı. Buna karşın İBB'de 2 işi daha olan Murat Ongun’un doğum gününde çekilen fotoğraf da sosyal medyada büyük tepki çekti. İstanbul’da virüsün yayılmasına baş etken olarak gösterilen iki isim Ekrem İmamoğlu ve Murat Ongun’un kuyruğu dik tutma çabası olarak değerlendirilen fotoğrafta, CHP’lilerin sosyal mesafeye dikkat etmediği görüldü. Aynı zamanda İmamoğlu’nun maske takmadığı da gözlerden kaçmadı. Aynı zamanda İBB çalışanlarının İmamoğlu yanında el pençe divan durması da dikkat çekti.

 

 

 

 

 

yeniakit

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER