© Teknik Elektrik 2017-2024

Mehmet Topuz için canlı canlı kapışma

  Bunun yanı sıra Mehmet Topuz'un menajeri Metin Korkmaz, Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ve olayda ismi geçen hukukçu Kemal Kapulluoğlu da canlı yayına bağlandı.

 

Bunun yanı sıra Mehmet Topuz'un menajeri Metin Korkmaz, Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ve olayda ismi geçen hukukçu Kemal Kapulluoğlu da canlı yayına bağlandı.

Hafta başından beri Türkiye'de transfer gündemini karıştıran ve iki büyük kulüp Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı karşı karşıya getiren Mehmet Topuz transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.
   
Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programına bağlanan Mehmet Topuz, kendisinin ilk önce Fenerbahçe ile görüştüğünü ama Aziz Yıldırım'ı samimi bulmadığı için daha sonra Beşiktaş ile görüştüğünü belirtti.
    
Ardından programa Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma bağlandı ve Fenerbahçe'ye verdikleri sözden dönemeyeceklerini belirtti.
  
Tüm bu gelişmeler üzerine de Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören programa bağlandı ve "Mehmet Topuz önümüzdeki yıl Beşiktaş forması giyecek" dedi.
   
Demirören'den sonra programa bağlanan Mehmet Topuz'un menajeri Metin Korkmaz da "Mehmet Topuz Beşiktaş forması giyecek" dedi.
  
Tüm bu konuşmaların üzerine yayına bağlanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım "Mehmet Topuz'un hangi formayı giyeceğini yarından sonra herkes görecek" dedi.
 
Ardından programa bağlanan isim ise Kayserispor Başkanı Recep Mamur'du. Mamur ısrarla şunu söyledi: "Ben Mehmet Topuz'u TV'de Beşiktaş formasıyla gördüm. Yıldırım Demirören daha sonra beni aradı"
 
Yıldırım Demirören bunun üzerine yine programa bağlandı ve aksini iddia etti.
     
Bu arada programın sonunda futbolcunun menajeri Metin Korkmaz'ın "Mehmet Topuz şu anda sinir krizi geçiriyor, hüngün hüngür ağlıyor" dediği öğrenildi.
 
İşte konuşulanlar:
  
MEHMET TOPUZ "F.BAHÇE'Yİ SAMİMİ BULMADIM"
Ben salı günü sayın Aziz Yıldırım'la görüştüm. Başkan bana "Heryerde beni arıyormuşsun ne istiyorsun?" dedi. Menajerlerim kendisini aramışlardı. Ben de onlara başkanla görüşmek istiyorum dedim. Menajerlerim de başkana numaramı verdi. Başkan kendisi beni aradı "Şu anda ben seninle konuşamam bu etik değil, Recep başkanla aram iyi. Seninle konuşmamız uygun olmaz." dedi.
 
Bana beni istediğini söyledi ama bunu çekinerek söyledi. Ben de "Beni istiyorsanız, gelin görüşelim konuşalım" dedim. Aziz başkan beni takımda görmek istediğini üstü kapalı olarak söyledi. Ama o zamanlar Beşiktaş devrede değildi. Menajerlerim bana Fenerbahçe ile görüştüklerini söylediler. Ben de o yüzden başkanla görüşmek istedim. Ama ben Fenerbahçe'yi samimi bulmadım. Daha sonra Beşiktaş devreye girince onlarla anlaştım. Eğer Aziz Yıldırım'ı samimi bulsaydım, Beşiktaş ile görüşmez, başka hiç bir takıma söz vermezdim.
 
"YILDIRIM DEMİRÖREN, KAYSERİSPOR İLE ANLAŞTIĞINI SÖYLEDİ"
Yıldırım Demirören başkanım çarşamba günü Antalya'ya geldi. Bizzat görüştük ve anlaştık. Bana Recep başkanla görüştüğünü ve anlaştığını söyledi. Ben de sonra kendisi ile anlaştım. Ve her konuda el sıkıştık.
 
"YÜZDE YÜZ BEŞİKTAŞ'I İSTİYORUM"
Fenerbahçe Kulübü'nü samimi bulmadığım için Beşiktaş ile görüştüm ve anlaştım. Şu anda yüzde yüz Beşiktaş'ta oynamak istiyorum. Sözüm var çünkü ve geri dönmek gibi bir şansım yok. Sözleşme falan yapmadık ama sözüm var benim.
 
Ben herkesten anlayış bekliyorum. 10 senedir Kayserispor'a hizmet veriyorum. Onların da bana bir kez olsun anlayış göstermesini bekliyorum. Bu saatten sonra Kayserispor ve ya Fenerbahçe'de oynamam söz konusu değil.
 
SÜLEYMAN HURMA "MEHMET 4 TRİLYON İSTEDİ"
Ben pazartesi günü Mehmet Topuz'la görüştüm ve Kayserispor'da kalıp kalmayacağını sordum. Kendisi de bize "Sizler istiyorsanız kalırım" dedi. Sonra biz de "Pazartesi gel ekonomik şartlarını konuşalım" dedik. Geldi ve konuşmaya başladık. Ekonomik krizin olduğunu ve zam yapamayacağımızı söyledik. Hatta "Başkanımız biraz da fedakarlık yapmanı istiyor" dedik.
 
Kendisi de bana "Ben o paraya oynamam" dedi. Bana öyle bir rakam söyledi ki o parayı vermemiz mümkün değildi. O para hiç konuşulmuyor mesela. Benden istediği para 4 trilyon 200 milyar liraydı. Hiç bir Anadolu takımının bu parayı karşılaması mümkün değil.
 
Biz o güne kadar hiç bir kulüple Mehmet Topuz adına görüşmedik çünkü biz satmayacağımızı söylemiştik. Ben "Mehmet'e bir teklif yok" derken de bunu anlatmaya çalışıyordum. 

HABER7

TÜM HABERLER