© Teknik Elektrik 2017-2024

Makel Smarthome’dan Termostatlı Dokunmatik Cam Akıllı Anahtar

Makel Smarthome dokunmatik termostatlı akıllı anahtarlar siyah - beyaz renk ve köşeli  - oval form çeşitleriyle her tasarıma ve mimari yaklaşımlara uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. 


Makel Smarthome Termostatlı Anahtar ile tüm mekanlarda iklimlendirme (ısıtma-soğutma),aydınlatma, perde-panjur,  kişiye veya mekana özel senaryo oluşturma gibi ayrıntılı otomasyon kontrolleri yapılabilmektedir. Butonların üzerinde bulunan geri bildirim ışığı sayesinde kullanılan aydınlatmanın açık-kapalı bilgisi net olarak okunabildiği gibi, geri bildirim ışığının seviyesi isteğe bağlı olarak kullanıcı tarafından da ayarlanabilmektedir. 


Makel Smarthome Termostatlı Dokunmatik Akıllı Cam Anahtarlar, 6 Buton ve 10 buton olarak tasarlanmıştır.  Ürün sunduğu konfor sayesinde birçok farklı fonksiyonu tek bir anahtardan kontrol edilmesini sağlamakta ve anahtar kalabalığını ortadan kaldırmaktadır. Ayrıca aynı ürünün termostatsız olarak üretilen 2-4-6-8 butonlu çeşitleri ile projenin tamamında konseptin tamamlanması sağlanarak elegant bir bütünlük oluşturulmuştur. 


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER