© Teknik Elektrik 2017-2024

Korkmazın bileti kesildi

Ali Sami Yen'deki 5-2'lik Kocaelispor yenilgisinden sonra teknik direktör Michael Skibbe'nin görevine son verip Bülent Korkmaz'ı işbaşına getiren Galatasaray'da yönetim alınan başarısız sonuçlar üzerine sezon sonunda köklü bir operasyon yapma kararı aldı.

Ali Sami Yen'deki 5-2'lik Kocaelispor yenilgisinden sonra teknik direktör Michael Skibbe'nin görevine son verip Bülent Korkmaz'ı işbaşına getiren Galatasaray'da yönetim alınan başarısız sonuçlar üzerine sezon sonunda köklü bir operasyon yapma kararı aldı. UEFA Kupası ve Türkiye Kupası'ndan elenen, Süper Lig'de şampiyonluk yarışının çok erken uzağına düşen sarı-kırmızılılarda Ankaraspor beraberliği operasyonun fitilini ateşledi. Göreve geldiğinde olumlu rüzgarlar estiren Cesur Yürek Bülent Korkmaz'a güven kalmadı.

 

HASAN ŞAŞ İNADI

UEFA Kupası'ndaki Hamburg maçından sonra önceki gece oynanan Ankaraspor karşılaşmasında da eski takım arkadaşı Hasan Şaş'ı oyuna almak, Korkmaz'ın sonunu hazırladı. Camiada 'İşi bilmiyor' yorumları yüksek sesle dile getirilmeye başlayınca, sürekli arkasında olduğunu açıklayan Başkan Adnan Polat da genç teknik adamı savunamaz duruma geldi.

UEFA Kupası'nda Hamburg karşısında 3-1 galip durumdayken Lincoln'ü çıkarıp Ümit'i, Serkan Kurtuluş'un yerine de Hasan Şaş'ı alması tura malolan Korkmaz, Ankara maçında da Baros-Hasan değişikliğini yapınca ipler koptu.

 

ARAYIŞ BAŞLADI

Sezon sonunda teknik heyet dışında takım içinde de köklü bir operasyon yapmaya hazırlanan G.Saray'da yeni sezon için çalışmalara başlandı. Başkan Adnan Polat, Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'i teknik direktör arayışı için tam yetkiyle donattı. Sarı-kırmızılıların birkaç isimle temas halinde olduğu, getirilmesi düşünülen teknik adamın büyük ihtimalle yabancı olacağı ileri sürüldü. G.Saray'da teknik direktör adayları arasında Milli Takımlar çalıştırıcısı Fatih Terim'in de adı geçiyor. Kadrodaki operasyonu ise yeni teknik direktör yönetecek.

YENİŞAFAK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER