© Teknik Elektrik 2017-2024

Kılıçdaroğlundan başsağlığı ziyareti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, annesi Tenzile Erdoğan'ı kaybeden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a taziye ziyaretinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, annesi Tenzile Erdoğan'ı kaybeden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a taziye ziyaretinde bulundu.

Başbakan Erdoğan'ın Üsküdar Kısıtlı'daki konutuna dün saat 16.00'da gelen Kılıçdaroğlu, saat 16.20'de buradan ayrıldı. Basına kapalı gerçekleştirilen taziye ziyaretine CHP Genel Başkan Yardımcıları Erdoğan Toprak, Gürsel Tekin, Akif Hamzaçebi ve İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı da katıldı. Erdoğan, annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle kendisine taziyeye gelen Kılıçdaroğlu ile yanındakileri evinin bahçesine kurulan çadırda kabul etti.

HURMA, LOKUM VE ÇAY İKRAMI

Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve diğer konuklarıyla çadırda bir masa etrafında oturdu. Başbakan Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan'ın da bulunduğu ziyarette, Kılıçdaroğlu ve beraberindekilere hurma, lokum, çay ve kahve ikram edildi. Ziyaret sırasında bir süre sohbet eden Başbakan Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu, Kuran'ı Kerim'in okunmasının ardından birlikte dua etti. Erdoğan, ziyaretin sonunda Kılıçdaroğlu ve beraberindekilere teşekkür etti. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na teşekkür ederek 'Allah razı olsun' dedi. Kılıçdaroğlu'nu arabasına kadar geçiren Başbakan Erdoğan, konuklarını el sallayarak uğurladı. Daha sonra Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'ün de Başbakan Erdoğan'ın evinde taziye ziyaretinde bulunduğu öğrenildi.

ANNESİNİN KABRİNE GİTTİ

Başbakan Erdoğan, dün öğle saatlerinde annesinin kabrini eşi Emine Erdoğan ile ziyaret etti. Erdoğan, annesi Tenzile Erdoğan'ın mezarını ziyaret ettikten sonra tekrar konutuna döndü. Erdoğan'ın, annesi Tenzile Erdoğan'ın mezarlık ziyareti yaklaşık 1 saat sürdü. Erdoğan, annesinin kabrinin başında dua okudu. Başbakan Erdoğan ve Emine Erdoğan, Karacaahmet Mezarlığı'na gidişi ve dönüşü sırasında aracın içinden çevredeki vatandaşlara el salladı. Çok sayı vatandaş da Tenzile Erdoğan'ın mezarını ziyaret ederek, dua okudu.

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal da Başbakan Erdoğan ile görüşerek, taziyelerini sundu.

MİLLETVEKİLLERİNİ SONRA KABUL EDECEK

Başbakan Erdoğan'ın, dün sabah çok yakın akraba olanların dışında taziye ziyareti almadığı da öğrenildi. Başbakan Erdoğan'ın kendisine taziyede bulunamayan milletvekilleri ve partililerin ziyaretlerine bugün yapılacak grup toplantısı ile 14 ve 16 Ekim arasında Kızılcahamam'da yapılacak İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda kabul edeceği belirtildi. yenişafak

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER