© Teknik Elektrik 2017-2024

Kewelldan ayrılık sinyali

İngiltere'ye dönmek istediğini açıklayan Avustralyalı yıldız, ayrılma nedeni olarak da Rijkaard'ın kendisine şans vermemesini gösterdi.

İngiltere'ye dönmek istediğini açıklayan Avustralyalı yıldız, ayrılma nedeni olarak da Rijkaard'ın kendisine şans vermemesini gösterdi.

G.Saray'ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell sezon sonu takımdan ayrılabileceğini söyledi. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek Kewell yönetimin kendisine mukavele yenileme teklifine olumsuz yanıt verdi. Avustralyalı futbolcu, İstanbul'da mutsuz olduğunu ve sezon sonunda İngiltere'ye dönmek istediğini G.Saray yönetimine bildirdi. Kewell sarı-kırmızılı kulüpten ayrılmak istemesindeki en önemli nedenlerden biri olarak da teknik direktör Rijkaard'ın kendisine fazla şans vermemesini gösterdi. Hollandalı teknik adamın kendisini ağırlıklı olarak yedek soyundurmasından dolayı mutsuz olan Kewell, ülkesinde yayın yapan bir radyoya telefonla bağlanarak, "Sezon sonunda sözleşmem sona erecek. Geleceğim ile ilgili şu an için bir plan yapmadım ama İngiltere Premier Ligi'ne giderek bir sezon daha futbol oynadıktan sonra Avustralya'ya dönmek istiyorum" şeklinde konuştu. Sergilediği performansla taraftarın ve camianın büyük beğenisini kazanan tecrübeli futbolcuyu futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel'in kalması yönünde ikna etmeye çalışacağı öğrenildi.

HABER7

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER