© Teknik Elektrik 2017-2024

Kadıköyde gol yok

Maçtan önce, Zigana'da çığ sonucu hayatını kaybeden 11 kişi için, Futbol Federasyonu'nun talimatıyla 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Maçtan önce, Zigana'da çığ sonucu hayatını kaybeden 11 kişi için, Futbol Federasyonu'nun talimatıyla 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

 

İLK YARI:

 

1- Karşılaşma Trabzonspor'dan Umut'un vuruşuyla başladı.

 

2- Fenerbahçe gole çok yaklaştı, Carlos sağ taraftan penaltı noktasına kadar uzun bir taç attı, Deivid iki kişi arasından kafayı vurdu ve top üstten az farkla auta çıktı.

 

3- Bu kez Trabzonspor gole çok yaklaştı, Umut bir anda ceza sahası içinde topla buluştu, kaleciyle karşı karşıya kaldı, Volkan'ın üstünden aşırtmak istedi ama Volkan son anda topu parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

 

3- Trabzonspor'da Colman sol taraftan korner kullandı, ceza sahasına ortaladı ama savunmada Edu topu uzaklaştırdı.

 

4- Fenerbahçe atağında Guiza sağ kanattan ceza sahası içine ortaladı ama kaleci Sylva çıkarak topun sahibi oldu.

 

5- Trabzonspor atağında Song ceza sahası içine uzun bir pas attı ama Lugano, Umut'tan önce kafayla topu uzaklaştırdı.

 

6- Fenerbahçe kaleye yaklaşık 35 metreden serbest vuruş kullandı, Alex ceza sahası içine ortaladı ama kaleci Sylva iki hamlede topun sahibi oldu.

 

7- Fenerbahçe atağında Guiza ceza sahası dışından çok sert vurdu ama top kaleci Sylva'da kaldı.

 

8- Fenerbahçe atağında Deivid ceza sahası dışından şut denedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

 

9- Fenerbahçe bir kez daha gole çok yaklaştı. Guiza sağ kanattan çalımlarla ceza sahası içine girdi çaprazdan şutunu vurdu ve son anda ayaklarıyla kaleci Sylva topu uzaklaştırdı.

 

10- Trabzonspor sol çaprazda ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı.Selçuk direk kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

 

12- Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine ortaladı ama savunma topu uzaklaştırdı.

 

13- Fenerbahçe atağında Selçuk sağ kanata doğru hareketlenen Guiza'ya uzun bir pas attı ama top hızlı olunca taca çıktı.

 

14- Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Carlos sol kanattan ön direğe doğru ortaladı, Alex son anda dokundu ama top direğin dibinden savunmaya çarparak kornere çıktı.

 

15- Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Carlos sol kanattan ön direğe doğru ortaladı, Alex son anda dokundu ama top direğin dibinden savunmaya çarparak kornere çıktı.

 

16- Trabzonspor atağında Yattara ceza sahası içine doğru atılan topa sağ kanattan hareketlendi ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.

 

17- Trabzonspor atağında Selçuk İnan ceza sahası içine sağ taraftan orta yaptı ama savunmada Lugano topu uzaklaştırdı.

 

18- Trabzonspor atağında Yattara sağ kanattan korner çizgisine indi, Carlos'la mücadeleye girdi ama Carlos geçmesine izin vermeyince Yattara topu auta attı.

 

19- Fenerbahçe'de Alex sol çaprazdan serbest kullandı, ceza sahası içine ortaladı ama kaleci Sylva çıkarak topun sahibi oldu.

 

20- Trabzonspor atağında Gökhan Ünal sağ kanattan ceza sahası içine ortaladı ama kaleci Volkan çıkarak topu yumrukla uzaklaştırdı.

 

21- Trabzonspor atağında Colman ceza sahası içine topla girmek istedi ama savunmada Lugano topu uzaklaştırdı.

 

22- Fenerbahçe atağında Carlos sol kanattan topla beraber ilerledi ama savunmada Song son anda ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

 

23- Fenerbahçe atağında Emre sağ tarafta bekleyen Guiza'ya pasını verdi, Guiza şutunu vurdu ama top kaleci Sylva'da kaldı.

 

24- Fenerbahçe'de Alex orta saha önünden serbest vuruş kullandı, penaltı noktası üzerine ortasını yaptı ama top Deivid'e çarparak auta çıktı.

 

25- Fenerbahçe atağında Alex sağ kanatta ceza sahası içine ortaladı ama kaleci Sylva çıkarak topu Guiza'ya gelmeden aldı.

 

26- Fenerbahçe atağında Alex sağ kanatta ceza sahası içine ortaladı ama kaleci Sylva çıkarak topu Guiza'ya gelmeden aldı.

 

27- Trabzonspor atağında Gökhan Ünal ceza sahası içine atılan uzun pasa hareketlendi ama savunmada Edu, Gökhan'dan önce topu uzaklaştırdı.

 

28- Trabzonspor'da Colman sol çaprazdan serbest vuruş kullandı ceza sahası içine doğru ortaladı ama top doğrudan auta çıktı.

 

29- Trabzonspor atağında Yattara ceza yayı üzerinden, ceza sahası içine hareketlenen Colman'a pas verdi, ama Carlos son anda kademeye girerek Colman'ın kaleci Volkan'la karşı karşıya kalmasını engelledi.

 

30- Trabzonspor atağında Colman ceza sahası dışından şutunu vurdu ama top auta çıktı.

 

31- Fenerbahçe atağında Uğur sol kanattan ceza sahasına ortaladı ama savunma Emre'den önce topu uzaklaştırdı.

 

32- Fenerbahçe atağında Carlos sol kanattan ceza sahası içine yerden ortaladı ama kaleci Sylva çıkarak topun sahibi oldu.

 

33- Trabzonspor atağında Yattara sol kanattan ceza sahası içine yerden arapas attı, Umut hareketlendi ama kaleci Volkan zamanında çıkarak topun sahibi oldu.

 

34- Fenerbahçe atağında Alex sol çaprazdan serbest vuruş kullandı, ceza sahasına ortaladı ama savunma ön direkte topu uzaklaştırdı.

 

35- Fenerbahçe'de Carlos serbest atıştan sonra savunmadan dönen topu aldı, korner çizgisine indi arka direğe ortaladı ama Lugano dokunamayınca top auta çıktı.

 

36- Fenerbahçe atağında Deivid sağ kanattan bindirme yapan Gökhan Gönül'ün koşu yoluna pas attı, Gökhan Gönül ceza sahasına girdi yerden altıpas içine yerden ortaladı ama savunma son anda ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

 

37- Trabzonspor atağında Umut kaleci Volkan'dan dönen topu kazandı kaleye şutunu vurdu ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.

 

38- Fenerbahçe atağında Carlos sol çaprazdan kaleye sol ayağınla çok sert vurdu ve kaleci Sylva son anda köşeden topu kornere çeldi.

 

39- Fenerbahçe atağında Alex sol kanattan korner kullandı, ön direğe ortaladı, Selçuk kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.

 

40- Fenerbahçe atağında Carlos sol kanattan korner çizgisine indi ama topu ayağında kontrol edemeyince auta çıktı.

 

41- Fenerbahçe atağında Guiza ceza sahası önünde sağ kanattaki Alex'e pas vermek istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

 

42- Trabzonspor'da Yattara ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direk kaleye sert vurdu ama top Umut'a çarparak auta çıktı.

 

43- Trabzonspor atağında Selçuk orta saha önünden ileriye doğru uzun bir pas attı ama kimse hareketlenmeyince kaleci Volkan topun sahibi oldu.

 

44- Fenerbahçe atağında Gökhan sağ kanattan ceza sahası içine ortaladı ama top doğrudan kaleci Sylva'ya geldi.

 

45- 4. Hakem Suat Arslanboğa ilk yarının sonuna 1 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

 

Maçın ilk yarısı 0-0 berabere bitti.

 

İKİNCİ YARI:

 

Maçın ikinci yarısı başladı.

 

46- Fenerbahçe ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 25 numarayla Uğur Boral Giren oyuncu 8 numarayla Kazım Kazım

 

47- Fenerbahçe atağında Alex ceza sahası dışından çok sert vurdu ama top direğin dibinden auta çıktı.

 

48- Fenerbahçe atağında Alex ceza sahası dışından çok sert vurdu ama top direğin dibinden auta çıktı.

 

49- Fenerbahçe atağında Deivid sağ kanattan ceza sahası içine yerden derinlemesine bir pas attı ama kaleci Sylva çıkarak topun sahibi oldu.

 

50- Fenerbahçe atağında Emre sol taraftan ceza sahasına ortaladı, Guiza topu indirdi ama savunma topu uzaklaştırdı.

 

51- Trabzonspor'da Cale sakatlandı ve tedavisi için saha dışına alındı ama oyuna devam edebilecek.

 

52- Fenerbahçe atağında Alex sol çaprazdan topla beraber ceza sahasına girmek istedi ama savunmaya yardıma gelen Yattara ayak koyarak topu kazandı.

 

53- Fenerbahçe atağında Kazım sol kanattan ceza sahası içine ortaladı, Deivid yükseldi kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.

 

54- Trabzonspor'da Selçuk İnan ofsayt pozisyonunda kaldı.

 

55- Trabzonspor atağında Yattara sağ kanattan ceza sahası içine ortaladı ama kaleci Volkan çıkarak topun sahibi oldu.

 

56- Trabzonspor gole çok yaklaştı. Gökhan Ünal sağ çaprazda ceza sahası içine girdi kaleciyle karşı karşıya kaldı, şutunu vurdu ama kaleci Volkan son anda topu kurtardı.

 

57- Fenerbahçe atağında Guiza sol kanattan Kazım'a pasını verdi ama Kazım topu ayağında kontrol edemeyince savunma ayak koyarak tehlikeyi önledi.

 

58- Trabzonspor sağ taç çizgisi yanından serbest vuruş kullandı. Yattara arka direğe ortaladı, arka direkte Gökhan Ünal şutunu vurdu ama top yandan auta çıktı.

 

59- Trabzonspor atağında Yattara sağ kanattan ceza sahasına ortaladı ama Gökhan Gönül son anda kademeye girerek topu kafayla kornere gönderdi.

 

60- Trabzonspor'da Colman sol taraftan korner kullandı, arka direğe ortaladı, Umut kafayı vurdu ama top auta çıktı.

 

61- Fenerbahçe atağında Alex sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

 

62- Trabzonspor atağında Colman sol kanattan hareketlenen Cale'ye pasını verdi, Cale ceza sahası dışından şutunu vurdu ama top kaleci Volkan'da kaldı.

 

63- Trabzonspor'da Hüseyin rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

 

64- Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 10 numarayla Alex Giren oyuncu 16 numarayla Josico

 

65- Trabzonspor'da Cale rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

 

66- Fenerbahçe'de Emre sağ taraftan ceza sahası içine uzun bir taç kullandı, Josico kafayı vurdu ama top auta çıktı.

 

67- Fenerbahçe'de Emre sağ taraftan ceza sahası içine uzun bir taç kullandı, Josico kafayı vurdu ama top auta çıktı.

 

68- Trabzonspor atağında Yattara sağ çaprazdan şutunu vurdu ama top yandan auta çıktı.

 

69- Fenerbahçe atağında Emre sol kanattan korner çizgisine indi arka direğe ortaladı, Deivid kafayı vurdu ama top üstten auta çıktı.

 

70- Trabzonspor'da Yattara sağ taraftan korner kullandı, ceza sahası içine ortaladı ama savunma topu uzaklaştırdı.

 

71- Fenerbahçe'de Selçuk Şahin hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.

 

72- Trabzonspor gole çok yaklaştı. Colman sol çaprazdan ceza sahası içine giren Cale'ye pasını verdi, Cale şutunu vurdu ve kaleci Volkan son anda topu köşeden kornere çeldi.

 

Trabzonspor'da Selçuk sol taraftan korner kullandı, ceza sahası içine ortaladı ama savunmada Lugano kafayla topu uzaklaştırdı.

 

73- Trabzonspor atağında Selçuk İnan orta saha önünden savunmanın arkasına uzun bir pas atmak istedi ama savunmada Edu topu uzaklaştırdı.

 

74- Fenerbahçe atağında Carlos sol kanattan ceza sahası içine ortaladı ama savunma topu uzaklaştırdı.

 

75- Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 10 numarayla Umut, Giren oyuncu 14 numarayla Isaac Promise

 

76- Fenerbahçe'de Carlos ceza sahası çizgisi önünden serbest vuruş kullandı, Carlos direk kaleye yerden çok sert vurdu ama top direğin dibinden auta çıktı.

 

77- Fenerbahçe'de Carlos ceza sahası çizgisi önünden serbest vuruş kullandı, Carlos direk kaleye yerden çok sert vurdu ama top direğin dibinden auta çıktı.

 

78- Fenerbahçe atağında Carlos sol kanattan ceza yayı üzerinde bekleyen Deivid'e pasını attı ama savunmada Song araya girerek topu uzaklaştırdı.

 

79- Trabzonspor atağında Promise ceza sahası dışından kimsenin beklemediği anda dönerek şutunu vurdu ama top kaleci Volkan'da kaldı.

 

80- Trabzonspor atağında Colman sağ çaprazdan ceza sahası içine hareketlenen Gökhan Ünal'ın koşu yoluna pasını attı ama kaleci Volkan çıkarak topun sahibi oldu.

 

82- Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 14 numarayla Daniel Guiza Giren oyuncu 23 numarayla Semih Şentürk

83- Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 14 numarayla Daniel Guiza Giren oyuncu 23 numarayla Semih Şentürk

 

84- Trabzonspor atağında Selçuk İnan ceza sahası dışından şutunu vurdu ama etkisiz bir vuruş olunca top üstten farklı bir şekilde auta çıktı.

 

85- Trabzonspor gole çok yaklaştı, Isaac Promise sol çaprazdan topla beraber ceza sahasına girdi, kaleciyle karşı karşıya kaldı, şutunu vurdu ve top yan ağlarda kaldı.

 

86- Fenerbahçe atağında Kazım Kazım sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.

 

87- Fenerbahçe atağında Carlos sol kanattan ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top savunmada Serkan'a çarparak taca çıktı.

 

88- Fenerbahçe sol çaprazdan serbest vuruş kullandı.Carlos topu Deivid'e bıraktı, Deivid direk kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

 

89- Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 11 numarayla Yattara, Giren oyuncu 18 numarayla Tayfun

 

90- 4. Hakem Suat Arslanboğa maçın sonuna 3 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

 

Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 8 numarayla Selçuk İnan, Giren oyuncu 6 numarayla Ceyhun

 

Hakem Bünyamin Gezer maçı bitiren düdüğü çalıyor. Karşılaşma 0-0 berabere sonuçlanıyor ve bu sonuçla Fenerbahçe ve Trabzonspor derbiden 1'er puanla ayrılıyorlar.

 

İŞTE KADROLAR:

 

Turkcell Süper Lig'deki Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasının hakem ve takım kadroları şöyle:

 

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Bünyamin Gezer, Serkan Ok, Cem Satman

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Emre, Uğur, Alex, Güiza

Trabzonspor: Sylva, Serkan, Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Colman, Selçuk, Yattara, Umut, Gökhan

 

FENERBAHÇE-TRABZONSPOR MAÇINDAN NOTLAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor ile yaptıkları zorlu mücadelede sakatlığı geçen Selçuk'a ilk 11'de görev verdi.

Fortis Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor ile yaptıkları mücadelede sol bacak alt adalesinden sakatlanarak 28. dakikada oyundan alınan, Trabzonspor maçı hazırlıkları öncesi tedavisi tamamlanan Selçuk, zorlu maçta kadroya alındı.

Fenerbahçe'nin, lige verilen arada Fortis Türkiye Kupası'nda yaptığı 3 maçta kaleye geçmeyen Volkan Demirel, Trabzonspor maçıyla formasını devraldı.

Üst üste 3 kupa maçında sarı-lacivertli kaleyi koruyan Volkan Babacan ise yedekler arasına katıldı.

Fenerbahçe'de, Maldonado, Ali, Burak, Gökhan Emreciksin, Yasin, Can, Gürhan, Tümer ve Abdülkadir maç kadrosunda yer almadılar.

MAÇ ÖNCESİ SAYGI DURUŞU

Karşılaşma, Gümüşhane ile Trabzon sınırındaki Zigana Geçidi'nde Trabzon Tenis Dağcılık Kayak Kulübü üyesi dağcılarından 10'unun çığ düşmesi sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle yapılan saygı duruşunun ardından başladı.

Trabzonsporlu futbolcular yaşanan facia nedeniyle karşılaşmaya kollarında siyah bantla çıktı.

VOLKAN DEMİREL “DALYA” DEDİ

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor maçıyla birlikte 100. lig maçına çıktı.

Bordo-mavili ekiple yaptıkları mücadelede takımının kalesini koruyan Volkan, sarı-lacivertli formayla 100. lig maçına çıkarak, “dalya” dedi.

 

 

PAF'LAR YENİŞEMEDİ

Profesyonelliğe Aday Futbolcular (PAF) Ligi'nde yapılan maçta Fenerbahçe ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı.

Fenerbahçe'nin Dereağzı'ndaki tesislerinde yapılan maçta Fenerbahçe'nin gollerini 30. dakikada Doğukan, 90. dakikada da Özgür atarken, bordo-mavili ekibin golleri 15. ve 63. dakikalarda Mustafa'dan geldi.

TRABZONSPOR TARAFTARI TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI

Trabzonsporlu taraftarlar, takımlarını zorlu lig maçında Kadıköy'de yalnız bırakmadı.

Bordo-mavili taraftarlar Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda misafir seyirci tribününde kendilerine ayrılan 2 bin 500 kişilik tribünün büyük bölümünü doldurdu.

NOTLAR

• Takımın stada gelişinden sonra Josico ile birlikte soyunma odası tünelinin çıkışına gelen Güiza, tribündeki arkadaşlarıyla bir süre sohbet etti. İspanyol futbolcunun sohbet ettiği kişiler arasında yer alan genç bayanın sevgilisi olduğu iddia edildi.

• Trabzonsporlu futbolcu Serkan Balcı, maç öncesi Fenerbahçe'deki eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi.

• İki takım taraftarları da karşılaşmaya büyük ilgi gösterdiyse de stadın belli bölümlerinde boşluklar göze çarptı.

• Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza'nın seremoniye birlikte çıktığı kızı, saçındaki kanarya tokasıyla sempatik bir görüntü ortaya koydu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER