© Teknik Elektrik 2017-2024

İbrahim Çağlar’ın hatırası BTM’ de yaşayacak

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM) artık "İbrahim Çağlar Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi" olarak hizmetlerine devam edecek.

İstanbul Ticaret Odası, yeni iş fikirlerinin ticarileşmesi ve inovasyon üzerine bir ilk olan Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi’ne (BTM) geçtiğimiz aralık ayında geçirdiği kalp krizi sonrasında vefat eden İTO Başkanı Merhum İbrahim Çağlar’ın adını vermeyi kararlaştırdı.

Merhum İbrahim Çağlar’ın, kuruluşunda ve hayata geçirilmesinde büyük emeği olan ve açılışını da bizzat kendisinin gerçekleştirdiği  merkezin adı artık “İbrahim Çağlar Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi” oldu.

 

Merhum İTO Başkanı İbrahim Çağlar, 19 ncu Dönem 56. Meclis Toplantısı Konuşmasıda kendisininde üzülerek belirttiği iftira ve engellemelere rağmen böylesine önemli bir merkezin ülkemize kazandırılmasını sağlamıştır. Konuşmasında; "Henüz gerçekleştirilmemiş olan, Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi' nin ihalesine fesat karıştırarak ihaleyi tamamladığımı dedikodularını yaydılar. Hemde daha ilahe gerçekleşmeden. Tamam anladık yalan söylüyorsun, kara çalıyosun da bu kadar da  pes demek lazım" şeklinde birçok iftiraya maruz kaldığını belirtmiştir. Bu kadar iftira ve saldırılara rağmen dik duruşunu bozmadan projelerini bir bir hayata geçiren ve ülkemize milletimize kazandıran Merhum İTO Başkanı İbrahim Çağlar'ı saygı ve rahmetle anıyoruz. 

 

İbrahim Çağlar, 19 ncu Dönem 56. Meclis Toplantısı Konuşması

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER