© Teknik Elektrik 2017-2024

HÜNDÜR GRUP Yönetim Kurulu Bşk. Gencay Hündür ile Söyleşi(II)

Sayın Gencay Hündür geçen üretimini yapmış olduğunuz markalardan biride HLITE.

Sayın Gencay Hündür geçen üretimini yapmış olduğunuz markalardan biride HLITE. Bize kısaca Hlite markasından bahsedebilir misiniz?
Hündür grup bünyesinde bulunan HLİTE markamız ile ithalatını yaptığımız ürünleri yurt içine ve yurt dışına pazarlamaktayız.

Piyasada 22 yıla yakın bir tecrübemiz bulunmaktadır. Bu zaman süresinde ticaretin her aşamasında (uygulama, pazarlama, üretim, ithalat ve ihracat) bulunduk. Tabiri caizse çekirdekten yetiştik. Bu bilgiye gayretimizi de ekleyince Allah’ın izni ile buralara kadar geldik.
 
Bundan sonra amacımız, daha fazla gayret etmek; yurt içinde ve yurt dışında marka değerimizi artırmak. Şunu iyi biliyoruz ki beli bir marka değeri olmayan firmaların uzun süre ayakta kalmaları çok zor. Biz bu zoru başaracağımıza inanıyoruz.
 
Hlite dan biraz söz edecek  olursak.. Genelde aydınlatma ürünlerini bu marka altında topladık. Bunlar; Enerji tasarruflu ampuller, Floresan  ampuller, Simit ampulleri, T5, M. Halide ampuller, Led  ampuller, Led (cob) Downlight, LED şerit  Led trafo ve modulatör, Harici Metal ve Halojen armatürler, Elektronik bant armatürler, Elektronik balanstlar, Exit,Bant ,vs.

Başarmak için mutlak hedef belirlemek gerekiyor. Bizim ithalatta hedefimiz kaliteli ve bol çeşitli ürün getirmek, Yaklaşık üç yıla yakındır ithalat yapıyoruz. Hiç bir zaman daha ucuz satacağız diye çaba harcamadık. Daha iyi malı uygun fiyatta nasıl satarız diye çalıştık. Çok şükür bu konuda müşterilerimizin güveni kazandık. Bundan sonra da bu güvene laik olmaya çalışacağız.

Ticarette başarılı olmak için gerekli olan kuralların hepsini yerine getirmek gerekiyor. Yalnızca kaliteli mal almak veya kaliteli ürün üretmek yetmiyor. En önemli olan iyi müşteri  pörtföyüne  sahip olmak. Bizde Türkiye’nin genelinde ve komşu ülkelerin de  müşteri  pörtföyüne sahibiz.
Hedeflerimizin arasında ithalatını yaptığımız ürünlerin ihracatını %40’a çıkarmak. Bunun için gerekli çalışmaları yapıyoruz.

Hlite olarak sektöründe iz süren değil iz bırakan olmak istiyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER