© Teknik Elektrik 2017-2024

Hava sıcaklığı normalin altında

Hava sıcaklığı ise, kuzey ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Hava sıcaklığı ise, kuzey ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar genellikle, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege ile yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli esecek.

 

BÖLGELERDE HAVA NASIL?

 

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, Sakarya, Kocaeli ve İstanbul'un Anadolu Yakası kısa süreli ve hafif olmak üzere gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Ege: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra bölgenin iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçecek.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimleri kısa süreli ve hafif olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimleri kısa süreli ve hafif olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Genellikle parçalı, zamanla bölgenin doğusu çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Diyarbakır, Mardin, Batman ve Siirt çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER