© Teknik Elektrik 2017-2024

Hani sanatçı yalaka olmazdı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Başkan Erdoğan’ın daveti üzerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne giden sanatçılar için sarf ettiği “Yalakadan sanatçı olmaz” sözleri CHP yandaşı şarkıcıları zorda bırakmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Harbiye konserine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i davet eden ve övgüler yağdıran popçu Tarkan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Yalakadan sanatçı olmaz" sözlerini akıllara getirmiş ve eleştirilerin hedefi olmuştu..

 

ÖZOĞUZ'DAN YAVAŞ'A ÖVGÜLER

Tarkan'ın ardından bu kez de Gökhan Özoğuz aynı sözlerle eleştiri oklarını üzerine çekti. CHP'li Mansur Yavaş ile görüşen ve bu görüşmeyi sosyal medya üzerinden paylaşarak övgüler yağdıran Özoğuz akıllara Kılıçdaroğlu'nun "Yalakadan sanatçı olmaz" sözlerini getirdi..

 

 

 

"ORMANLARI PKK YAKTI" DEMEMEK İÇİN ÇOK ZORLANMIŞTI

Çevreci geçinen Gökhan Özoğuz'un, orman yangınları bahanesiyle hükümeti hedef almasına karşın; yangınları çıkaran terör örgütü PKK'ya tek kelime etmemesi dikkat çekmişti. Oysa terörö örgütü PKK, o yangınları üstlenmiş ve bunu açıkça deklare etmişti. Şarkıcı Gökhan, bütün bunlara rağmen terör örgütünü eleştirmemişti..

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER