© Teknik Elektrik 2017-2024

GÜNSAN Satış ve Pazarlama Direktörü Hakan Tan ile Söyleşi

“Hedefler planlandığı sürece, planlananlar gerçekleştiği sürece, başarı kalıcıdır.

“Hedefler planlandığı sürece, planlananlar gerçekleştiği sürece, başarı kalıcıdır.” Hakan TAN

Çok değerli Teknik Elektrik Postası okuyucuları, GÜNSAN olarak bu yıl Şubat ayında Bayi Toplantısında da belirttiğimiz gibi, 2010 yılını hedeflerimiz doğrultusunda geçirdiğimizi büyük bir memnuniyetle sizinle paylaşmaktan gurur duymaktayız. GÜNSAN olarak; Yönetim Kurulumuzun, Değerli Yöneticilerimizin ve Değerli İş Ortaklarımızın verdiği destek ile birlikte güzel bir başarıya imza attık.

GÜNSAN olarak adetselde %28 civarında bir büyüme, cirosal olarak %40 civarında bir büyüme sağladık.

GÜNSAN olarak, 2011 yılında da yine iddialı bir hedef koyduk. 2011 yılında da %40 lık bir artış planlamaktayız. 2011 yılına da Yılın Fırsat Kampanyası ile başladık ve kampanyamızı 31 Mart’ta bitirmiş bulunmaktayız. İlk 3 aylık ciroya baktığımızda geçen yıla göre %43lük bir artış sağlamış durumdayız. Kampanyamıza verilen desteklerle yılın 2.çeyreğinde de bu artışın devam edeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu dönemde geleneksel Umre Kampanyamızı, Brezilya ve St.Petersburg Seyahatlerini Yılın Fırsatlar Kampanyasına dahil ettik. Umre Kampanyamıza yoğun bir ilgi ve talep almış durumdayız. Her yıl katılımcı sayısının arttığı Umre Seyahatimiz bu yılda da büyük bir ilgi görmüştür.

2010 yılındaki dergilerimizde ve yapmış olduğumuz etkinliklerde sizlere 2011 yılındaki sürprizlerimiz-den bahsetmiştik ve demiştik ki; 2011 yılında yeni anahtar ve sigorta kutularımızı çıkartacağımızı söylemiştik. 2011 yılına yeni anahtar serimiz MODERNA ve VISAGE Sigorta Kutularımızı piyasaya sürmüş bulunmaktayız.

MODERNA serisi Beyaz, Krem, Soft M.Bej, Soft Gravite, Soft Gümüş, Soft Siyah, Saten, Metalik Bej, Metalik Gümüş, Metalik Füme, Meşe, Ceviz, Akçaağaç ve Kiraz seçenekleriyle mekanlarınıza modern doğallık ve dekoratif çözümler sunuyor.

VISAGE Sigorta Kutularımız; Sıva Altı ve Sıva Üstü olarak portföyümüzde bulunmaktadır. MODERNA ve VISAGE Sigorta Kutularının fiyatlarını 2011 Fiyat Listemize eklemiş durumdayız.

Ürünlerin fiyatlarını 2011 Fiyat Listemizde bulabilirsiniz.

MODERNA ve Sigorta Kutularımız gerek Antalya Bayi Toplantısında ve gerekse de Satış ve Pazarlama Departmanımızın yapmış olduğu sunumlarda büyük beğeni ve ilgi görmüştür. MODERNA ve Sigorta Kutularımızın satış rakamlarımıza güçlü bir artış olarak yansıyacağını gelen tepkilere dayanarak rahatlıkla söyleyebilirim.

Yine bu dönemde Satış Ekibimize, Proje Departmanımıza ve Retail Departmanımıza yeni arkadaşlarımızın katılımıyla daha da güçlendirdik. Retail ekibimize 15 yeni arkadaş daha aldık. Satış ve Pazarlama kadromuzu hızla arttırmaktayız. Satış ve Pazarlama Departmanımızın oluşumunu ve detaylarını daha önceki dergilerde belirtmiştim. Biz, bundan sonra GÜNSAN anlayışını, vizyonunu, misyonunu, markasını tanıtmak ve güçlendirmek hedefi doğrultusunda çalışıyoruz.

Bayi Toplantısındaki konuşmamda, özellikle Satış Politikamızı anlatmak istemiştik. Satış Politikamızda iki hususu özellikle vurgulamak isterim. “Müşteride hissedilen değeri yaratıp satın alma eylemini gerçekleştirmek” ve “En önemlisi müşterimize yani sizlere kârlı satışlar sağlamaktır.” ve bunların “Planlanabilir, Büyüyebilir, Sürdürülebilir olmasıdır.”Satış ve Pazarlama Departmanımızla, sizlerin vereceği destekle, yeni bir başarı hikâyesi yazmaya devam edeceğiz. Yeni ürünlerimizle, takımımıza yeni katılan arkadaşlarımızla sizlere en iyi desteği, en iyi hizmeti ve en iyi kaliteyi vermeye devam edeceğiz.

Antalya Toplantısında da vurguladığımız gibi sözlerime Ünlü Ekonomist ve Yönetim bilimci Peter F.Drucker’ın söylediği bir cümleyle son vermek istiyorum “ Gideceğiniz yeri bilmiyorsanız, vardığınız yerin önemi yoktur.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER