© Teknik Elektrik 2017-2024

Güneş: Maçın hakkı berabelikti

Güneş, Fenerbahçe'ye karşı 1-0'lık yenilgiyle sona eren maçın ardından yaptığı değerlendirmede, sahalarında oynadıkları maçı kazanmak istediklerini belirterek, 'Kayıp puanlarımız fazlaydı ve üst sıralara çıkmayı istiyorduk.

Güneş, Fenerbahçe'ye karşı 1-0'lık yenilgiyle sona eren maçın ardından yaptığı değerlendirmede, sahalarında oynadıkları maçı kazanmak istediklerini belirterek, 'Kayıp puanlarımız fazlaydı ve üst sıralara çıkmayı istiyorduk. Düşündüğümüz oyun anlayışı ilk yarı yoktu. Rakibimiz de çok iyi oynamadı ama akıllı oynadı. Orta sahayı kalabalık tuttu. Kaybedilen top sonrası pozisyonlar buldular' dedi.

 

Oyunun ikinci yarısında kontrolü ele geçirdiklerini ifade eden Güneş, şöyle devam etti:

 

'Maç berabere giderken de yenik duruma düştüğümüzde de pozisyonlar bulduk. Ama bunları gole çeviremedik. Tempomuz Trabzonspor'a yakışır bir tempo değildi. Bana göre maçın hakkı 1-0 değildi, beraberlik normal bir sonuçtu. Hakemin durdurmalarıyla kesik kesik bir maç oldu. Kaybedilen 3 puan üzüntü verici. Yarışta, yakaladığımız havayı sürdürerek daha yukarı çıkmak için bu maç önemliydi.'

 

Bazı eksikliklerinin olduğunu ve bunları oyuncularına aktardığını ifade eden Güneş, 'Fenerbahçe, bu oyuna rağmen liderse biz de yukarılara çıkabiliriz. Eksikliklerimizi düzelteceğiz' diye konuştu.

 

Güneş maçın hakemi Bülent Yıldırım'ı tartışmanın çok iyi bir şey olmayacağını kaydederek, 'O da maçı izleyecektir. Futbolun akıcı oynanması bakımından sıkıntı vardı. Ama biz yine de tempoyu arttırabilmeliydik. Her 3 dakikada oyunu durmak rakibin lehineydi. Bunu kötü niyetli mi yaptı bilmiyorum. Onun kararını da biz vermiyoruz' ifadelerini kullandı.

YENİŞAFAK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER