© Teknik Elektrik 2017-2024

Galatasarayda kriz büyüyor Lincoln 10 bavulla tatile gitti

Galatasaray'da Brezilyalı oyuncu Cassio Lincoln sorunu büyüyerek devam ediyor.

Galatasaray'da Brezilyalı oyuncu Cassio Lincoln sorunu büyüyerek devam ediyor. Son iki yılda birçok krize sebep olan Lincoln'ün, dün de izinsiz olarak ülkesine gitmesi bardağı taşıran son damla oldu. Son haftalarda disiplinsiz hareketlerini artıran Lincoln'e bu hareketi sebebiyle Sarı-Kırmızılı yönetimin önce yüklü miktarda para cezası vereceği ardından da sezon sonunda takımdan göndereceği öğrenildi.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan dolayı Galatasaray'da futbolculara 2 günlük izin verilirken, Casio Lincoln ise dün izinsiz olarak İstanbul'dan ayrıldı. Son dönemde Teknik Direktör Bülent Korkmaz'la yaşadığı sorunlarla gündeme gelen ve önceki gün Eskişehirspor maçında yedek oturtulan Lincoln'ün, izin talebi reddedilmesine karşın ülkesine gittiği öğrenildi. Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Lincoln bizden izin istedi, ama biz bu izni kendisine vermedik. Geri döndüğünde cezası neyse alacak." ifadelerini kullandı. Ülkesi Brezilya'ya giderken yanında 10 bavul götüren Lincoln'ün bir daha Galatasaray'a dönmeyeceği konuşuluyor.

Galatasaray yönetiminin iki sezon önce Schalke'den büyük ümitlerle transfer ettiği Lincoln, bir türlü Sarı-Kırmızılı takıma uyum sağlayamadı. Teknik Direktör Feldkamp, Beşiktaş derbisi öncesi kamp kurallarına uymadığı gerekçesiyle Hakan Şükür'le birlikte kadro dışı bırakmıştı. Bu sezon Skibbe yönetiminde ligin ilk yarısında başarılı bir performans sergileyen Lincoln, 2. yarıda adeta kayboldu. Ülkesinden özel kondisyoner getiren Brezilyalı oyuncu, zemini kötü olduğu gerekçesiyle Sivas deplasmanına gitmedi. Son olarak Bülent Korkmaz'la anlaşamayan Lincoln, Hamburg maçında oyundan çıkarken yaptığı el-kol hareketleri yüzünden Trabzonspor maçında kulübede oturdu. Ali Sami Yen'deki Hamburg maçında da oyundan çıkarken kulübe yerine soyunma odasına giden Brezilyalı, Eskişehir maçını da kulübeden izledi.

G.SARAY GÜNLÜĞÜ

Barış'ı Werder Bremen istiyor

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Barış Özbek'i Almanya'nın güçlü takımlarından Werder Bremen'in istediği öğrenildi. Geçen sezon Essen'den transfer edilen gurbetçi oyuncu Barış'ın, Sarı-Kırmızılı takımda ortaya koyduğu başarılı futbolla W.Bremen'in transfer listesine girdiği belirtildi.

Bülent Korkmaz Dilmen'i üzmüş

G.Saray'ın geçen yıl şampiyon olmasında pay sahibi olan antrenör Burak Dilmen, bu sezon da Ümit Davala'nın gönderilmesinin ardından Skibbe'nin yardımcılığına getirilmişti. Bülent Korkmaz'ın göreve gelmesiyle istifa eden Dilmen, "Bülent hoca tercümanlık için teklifte bulundu. Böyle bir teklife çok kırıldım. Bu yüzden de görevimden ayrıldım." dedi.

ZAMAN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER