© Teknik Elektrik 2017-2024

GALATASARAY ESKİ YÖNETİCİLERİNDEN İŞ ADAMI SN. FATİH GÖKŞEN’DEN DERGİMİZİ ZİYARET

Sn.

Sn. Fatih Gökşen; Sizleri Galatasaray futbol şube sorumluluğundan  ve otomobil dünyasından tanıyoruz. Bize kendinizi tanıtırmısınız?

1960 doğumluyum. 2 çocuk babasıyım. Dediğiniz gibi Galatasaraylıyım. 6 sene kürek şubesinde sporculuk (buna şube kaptanlığı da dahil), ayrıca 4 yıl futbol şube sorumluluğu yaptım 2004-2008 arası. 2006 yılındaki efsane şampiyonluğunda Galatasaray’ın futbol şube sorumlusu idim. Concesau, Song, Tomas, Ribery ve bir çok yabancı ünlü futbolcuyu ben getirdim. 2008 yılında mart kongresinde bıraktığım futbol şubesi mayıs ayında  17 nci şampiyonluğuna ulaştı.

Sayın Gökşen; Bize 2006 yılındaki efsane şampiyonluğu anlatır mısınız?

Evet, o şampiyonluk gerçekten efsane bir şampiyonluktur. Çok büyük maddi sıkıntılarla yürekli  bir şampiyonluktur. Bu günkü sponsorluklar ve maddi imkanlar o gün yoktu. Hakan Şükür’ü ile, Hasan Şaş’ı ile çok dar bir bütçe ile yaşadık o şampiyonluğu. Her türlü dış faktör aleyhimize olduğu halde (buna hakem ve federasyon hataları da dahil) şampiyonluğu biz göğüsledik. Daha şampiyonluğu kazanmadan 4 hafta önce Kadıköy’de Fenerbahçe’ye 4-0 yenilmiştik. O zaman Sayın Adnan Polat  da ifade etmişti ki 4 hafta sonra Denizli de 20:45de şampiyonuz demişti. Aynen de öyle oldu. O efsane şampiyonluğu biz böyle inanarak kazanmıştık.

Sayın Gökşen; Siz her seçimde listelerin hep aranan adaylarındansınız. 2010 Martında da yönetim kuruluna aday olacak mısınız?

Daha konuşmak için çok erken.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER