© Teknik Elektrik 2017-2024

Fırtına çizmeyi aşamadı

Trabzonspor evinde konuk ettiği Napoli’ye 4-0 yenildi. Napoli aldığı bu galibiyetle tur için büyük avantajla evine döndü.

 

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında Trabzonspor ile SSC Napoli karşı karşıya geldi. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan mücadeleyi İtalyan ekibi ilk yarıdaki etkili oyunu ile 4-0 kazandı.

Rusya Futbol Federasyonu'ndan Vladislav Bezborodov'un yönettiği mücadelede Napoli'ye galibiyeti getiren goller, 6. dakikada Henrique, 20. dakikada Higuain, 27. dakikada Gabbiadini ve 90+2. dakikada Zapata'dan geldi. Öte yandan Napoli'de Mertens, 86. dakikada penaltı vuruşundan faydalanamadı.

Bu skorun ardından Trabzonspor'un işi mucizelere kaldı. Mücadelenin rövanşı, 26 Şubat tarihinde İtalya'da oynanacak.

--------------------------------

Trabzonspor: 0 - Napoli: 4

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Vladislav Bezborodov, Nikolai Golubev, Maksim Gavrilin (Rusya Federasyonu)

Trabzonspor: Hakan Arıkan, Fatih Atik (Dk. 90+2 Salih Dursun), Bosingwa, Aykut Demir, İshak Doğan, Medjani, Özer Hurmacı (Dk. 90+2 Musa Nizam), Soner Aydoğdu (Dk. 85 Zeki Yavru), Erkan Zengin, Sefa Yılmaz, Cardozo

Napoli: Andujar, Henrique, Albiol, Koulibaly, Ghoulam, Gökhan İnler, Gargano (Dk. 46 David Lopez), Gabbiadini, De Guzman (Dk. 70 Callejon), Mertens, Higuain (Dk. 80 Zapata)

Goller: Dk. 6 Henrique, Dk. 20 Higuain, Dk. 27 Gabbiadi, Dk. 90+2 Zapata (Napoli)

Sarı kartlar: Dk. 36 Fatih Atik, Dk. 40 Aykut Demir (Trabzonspor), Dk. 64 Gökhan İnler (Napoli)

 

Trabzonspor - Napoli maçı özeti ve golleri! 0-4!Trabzonspor kendi sahasında Napoli'ye 4-0 gibi bir net skorla mağlup olarak tur hayallerini oldukça zora soktu. İşte maçın özeti ve golleri!

Kaynak : Haber7

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER