© Teknik Elektrik 2017-2024

Fenerbahçede fırtına öncesi ses yok

Fenerbahçe'de yönetimin sabrı taşmak üzere.

Fenerbahçe'de yönetimin sabrı taşmak üzere. Sarı-Lacivertli yönetim, sahada alınan başarısız sonuçların yanı sıra saha dışında yaşanan disiplinsiz olaylara artık taviz vermeyecek. Özellikle Colin Kazım ve Önder Turacı'nın gece gezmelerinin hastanede son bulmasına çok sinirlenen Başkan Aziz Yıldırım'ın gerekirse devre arasında büyük bir operasyon yapacağı öğrenildi. İlk etapta Kazım ve Önder'i yüklü bir para cezasına çarptırarak takıma gözdağı vermeyi planlayan Yıldırım, Teknik Direktör Christoph Daum'u da huzuru bozan oyunculara taviz vermemesi konusunda uyaracak. Daum'un onayını alması halinde Kazım ve Önder'in kadro dışı bırakılmasını bile göze alan Yıldırım, Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın da daha aktif olmasını isteyecek. Eskişehirspor maçı sonrası Kulüpler Birliği başkanlığından istifa eden Yıldırım bundan böyle Kocaman'la birlikte sık sık Samandıra Tesisleri'ne giderek tüm mesaisini Sarı-Lacivertli takım için harcayacak.

DAUM'UN ARAGONES'TEN FARKI KALMADI

İlk 8 haftada 24 puan toplayıp geçen sezon Luis Aragones yönetimindeki Fenerbahçe'yi ikiye katlayan Christoph Daum, şimdi ise İspanyol hocanın izinden gidiyor. Galatasaray derbisinden sonra adeta çöküşe geçip sadece Ankaraspor'u hükmen 3-0 yenebilen Sarı-Lacivertliler, 15 maçta 31 puan toplayabildi. Geçen sezon lige çok kötü başlayan ve ağır eleştirilere maruz kalan Aragones ise 15 haftada 29 puan kazanmıştı. Yani Daum'lu Fenerbahçe'nin Ankaraspor maçından aldığı 3 puan göz ardı edilirse Alman hoca Aragones'in 1 puan gerisinde kalıyor.

Daniel Güiza yerinde sayıyor

Yüksek bonservis bedeli ve 'İspanya gol kralı' apoletiyle Fenerbahçe'ye transfer olan Daniel Güiza, yine hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Türkiye'ye büyük ümitlerle getirilen İspanyol futbolcu, geçen sezon ligde ilk 15 haftada 4 gol atmıştı. Bu sezona iyi başlayan ve 4. haftada 3 gole ulaşan Güiza, ancak daha sonra suskunluk dönemine girdi ve 15 haftada 5 gol kaydedebildi. Bu arada Fenerbahçe, ligin 16. haftasında 12 Aralık Cumartesi günü Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Kros ve kontrollü pasa yönelik yapılan idmanın 1,5 saat sürdüğü bildirildi.

ZAMAN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER