© Teknik Elektrik 2017-2024

F.Bahçeden ayrılıyorum Realde bedava oynarım

Carlos, eski kulübü Real Madrid'de hiç para almadan forma giyebileceğini de dile getirdi.

Carlos, eski kulübü Real Madrid'de hiç para almadan forma giyebileceğini de dile getirdi. Kişisel bir meselesini halletmek ve eşini gezdirmek için Madrid'e giden Roberto Carlos, İspanya'nın AS gazetesine konuştu. Brezilya'daki bazı takımlardan teklifler aldığını, ancak yeni ihtimaller de bulunduğunu anlatan Roberto Carlos, "36 yaşımdayım ve futbolda 2 yılım daha var. Bundan dolayı Brezilya'ya dönüp orada bir takımda oynamak hoşuma gider. Evimi, ailemi, ülkemi özledim." diye konuştu. Dünyaca ünlü defans oyuncusu, 1996-2007 yılları arasında forma giydiği Real Madrid'de çok güzel anılarının olduğunu belirterek, "Real Madrid'de ocak ayından haziran ayına kadar bedava oynarım. Real Madrid'e dönmek benim için çok önemli." dedi. Carlos, Real Madrid'de sadece futbolcu olarak değil, kulüp bünyesinde miniklere veya gençlere futbol öğretmek amacıyla da çalışabileceğini vurguladı.

Bu arada, La Liga'da Sevilla'ya deplasmanda 2-1 yenildikten sonra Real Madrid ve teknik direktör Pellegrini'nin eleştirilere maruz kalmasını ''normal'' olarak yorumlayan Carlos, şu değerlendirmeyi yaptı: "Madrid'de futbolcu ve teknik adamlar hep eleştirilir, bu hiç değişmez. Madrid, bu yılın en önemli kupası olan, Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde kupayı kazanmak için yeterli kaliteye sahip. Sakin olmak, iyi oynayıp gol atmak gerekiyor." şeklinde görüş bildirdi. SPOR SERVİSİ

Avrupa'da gündem 'Rekorbahçe'

Süper Lig'de oynadığı 8 maçın tümünü kazanarak rekorları altüst eden Fenerbahçe, Avrupa basınında da manşetlere taşındı. Avusturya'nın 1 milyon tirajlı gazetesi Kronen Zeitung, Sarı-Lacivertli takımdan "Rekorbahçe" olarak bahsetti. Teknik Direktör Daum'un, "Geldiğimde takım uyuyan bir devdi, gücü harekete geçirdik." sözlerini sayfalarına taşıyan gazete, Alman çalıştırıcının Boğaz'da kahraman gibi alkışlandığını yazdı.

antu'dan Başkan Aziz Yıldırım'a tepki

Fenerbahçeli taraftar oluşumu antu.com'un 4 yıldır düzenlediği taraftar ödülleri organizasyonunda bu sezon ödüller sahiplerine verilmeyecek. antu.com'dan yapılan açıklamada, Başkan Aziz Yıldırım'ın, bilet fiyatlarının pahalı olduğu yönünde yaptıkları eleştirilere çok kızması nedeniyle, ödüllerin bu yıl sahiplerine verilmemesi kararı alındığı ifade edilerek, "Bu kızgınlık, bize karşı çok olumsuz bir tavır takınmasına, bizim de ödülleri vermeme kararı almamıza yol açtı." denildi.

zaman

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER