© Teknik Elektrik 2017-2024

EPDK Başkan Yardımcılığı ve Daire Başkanlıklarına Önemli Atamalar

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunda önemli atamalar gerçekleştirildi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunda önemli atamalar gerçekleştirildi. 25 Mayıs tarihli kurul toplantısına göre 1 Başkan Yardımdıcılığı ve 4 Daire Başkanlıklarına atamalar yapıldı.

Kurumda yaklaşık iki yıldır Başkan Danışmanı olarak görev yapan Hamdi Bildirici EPDK’nın yeni Başkan Yardımcısı oldu. Kurumda diğer Başkan Yardımcılığı görevini ise Mehmet Ertürk yürütüyor.

Elektrik Piyasası Daire Başkanlığında emekli olacağı bilinen Ahmet Ocak yerine Tarifeler Dairesi Grup Başkanı Haci Ali Ulutaş atandı.

Elektrik Dairesi Grup Başkanı Elif Ferdal Karakaş, Kamulaştırma Daire Başkanlığına atandı.

Başkan Danışmanı Yılmaz Tamer, LPG Daire Başkanlığına atandı.

İnsan Kaynakları Dairesi Grup Başkanı Hasan Ilıca, aynı dairenin başkanlığına atandı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz: “EPDK olarak bir yandan yeni vizyonumuza yönelik çalışmalarımız sürerken bir yandan da kadro anlamında tazelenmeye gittik. Geçmişte ilgili görevleri yapan arkadaşlarımıza gösterdikleri özverili çalışmadan ötürü teşekkür ederim. Kurumsal dinamizmin devamı için bu tip yenilikçi adımları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Ben bunu bir bayrak yarışı olarak görüyorum. Yeni atanan arkadaşlarımızın da görevlerini en iyi şekilde yapacağına inancım tam. Hem Kurumumuz hem de sektörümüz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

EPDK kaynaklarından elde edilen bilgiye göre atamalar önümüzdeki hafta devam edecek.

Kaynak: EPDK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER