© Teknik Elektrik 2017-2024

Elazığ diye yola çıkan Ekrem İmamoğlu yine tatilde

Elazığ'da meydana gelen 6,8'lik depremin ardından yardımların ulaşıp ulaşmadığını kontrol etmek iddiasıyla bölgeye giden CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu soluğu tatil için gittiği kayak merkezinde aldı.

KAYAK MERKEZİNDE "KISA TATİL"

Daha sonra da Erzurum'a geçerek Palandöken Kayak Merkezi'nde konaklayan İmamoğlu'nun birlikte poz verdiği otel misafirlerinin paylaşımları, Erzurum tatilini ortaya çıkardı.

ŞEYMA'NIN ABLASI İLE POZ VERDİ

Kayak merkezinde Şema Subaşı'nın ablası Kübra Açıl ile karşılaşan Ekrem İmamoğlu, ricası üzerine kendisiyle de poz verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TATİLCİLERİN FOTOĞRAF PAYLAŞMASIYLA ANLAŞILDI

Elazığ'da deprem bölgesine giden Ekrem İmamoğlu, bölgeden ayrıldıktan sonra ilk durak olarak Tunceli'nin komünist başkanı Maçoğlu'nu ziyarete gitti. İmamoğlu'nun komünist başkanla çekildiği fotoğrafa eleştiri yağmuru devam ederken bu kez de kayak merkezinde olduğu anlaşıldı.

 

Yaptığı tatillerle sürekli gündem olan Ekrem İmamoğlu son olarak, Erzurum'da lüks bir otelde tatil yaptığı, tatilcilerin fotoğrafları Instagram üzerinden paylaşmasıyla anlaşıldı.

 

Palandökende karın keyfini çıkaran tatilciler Ekrem İmamoğlu'nu kayak merkezinde görünce fotoğraf çekinmeyi ihmal etmediler.

Yaz döneminde sağanak yağışın etkili olduğu İstanbul sular altında kalırken, İmamoğlu tatile çıkmış ve o zaman da tepki görmüştü.

BAKANLAR NÖBETTE

Bölgeye giden Bakanların soğukta ateş etrafında durdukları fotoğrafın sosyal medyada yayılması da İmamoğlu'na verilen tepkiyi gözler önüne serdi.


 

 

İstanbul'da incelemelerini tamamlamasının ardından İmamoğlu tatiline kaldığı yerden devam etmişti.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER