© Teknik Elektrik 2017-2025

Dengelenme sürecinin pozitif yansımaları devam ediyor

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, Dengelenme sürecinin sanayide ve reel kesim güvenindeki pozitif yansımaları devam ediyor." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dengelenme sürecinin sanayide ve reel kesim güvenindeki pozitif yansımalarının devam ettiğini belirterek, "Sanayi üretiminde, imalat sanayi kapasite kullanım oranlarında ve reel kesim güveninde, özellikle yapısal dönüşüm adımlarını hayata geçirdikçe çok daha hızlı yükseliş yakalayacağız." ifadesini kullandı.

Albayrak, Twitter hesabından, Sanayi Üretim Endeksi, Reel Kesim Güven Endeksi ve İmalat Sanayi Kapasite Kullanım Oranı verilerini içeren bir infografiğin de yer aldığı paylaşımda bulundu.

Dengelenme sürecinin sanayide ve reel kesim güvenindeki pozitif yansımaları devam ettiğini bildiren Albayrak, "Sanayi üretiminde, imalat sanayi kapasite kullanım oranlarında ve reel kesim güveninde, özellikle yapısal dönüşüm adımlarını hayata geçirdikçe çok daha hızlı yükseliş yakalayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

 

 

kaynak: AA

 

adımlarını hayata geçirdikçe çok daha hızlı yükseliş yakalayacağız” ifadesini kullandı.

 

Resmi Twitter'da görüntüle
Berat Albayrak ✔@BeratAlbayrak
 

Dengelenme sürecinin sanayide ve reel kesim güvenindeki pozitif yansımaları devam ediyor. Sanayi üretiminde, imalat sanayi kapasite kullanım oranlarında ve reel kesim güveninde, özellikle yapısal dönüşüm adımlarını hayata geçirdikçe çok daha hızlı yükseliş yakalayacağız.

1.477
19:51 - 24 Nis 2019

2.278 kişi bunun hakkında konuşuyor
Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik
 
 
Resmi Twitter'da görüntül

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER