© Teknik Elektrik 2017-2024

DEMİTAŞ, Yönetim Kurulu Başkanı İlhan İLERİTÜRK ile Söyleşi

Sayın İlhan İLERİTÜRK okurlarımıza Demitaş’ın dünü ve bugününden bahseder misiniz? DEMİTAŞ, 1990 yılında üç ortak girişimci kardeş tarafından kurulmuş bir aile şirketidir.

Sayın İlhan İLERİTÜRK okurlarımıza Demitaş’ın dünü ve bugününden bahseder misiniz?
DEMİTAŞ, 1990 yılında üç ortak girişimci kardeş tarafından kurulmuş bir aile şirketidir.
 
Bosch elektrikli el aletleri satış ve pazarlama olarak faaliyete başlayan firmamız; konusunda uzmanlaşarak, hırdavat piyasasında uzman bayi konseptinin oluşmasına öncülük etmiştir. Uzmanlaştığı elektrikli el aletleri konusunda; müşteri ihtiyaçlarını en doğru şekilde belirleyerek, üstün hizmet anlayışı ile hızlı ve ekonomik çözümler üretmektedir.
 
Firmamız; Bosch, Skil, Dremel, Fischerdübel ürünleri konusunda müşterilerine daha profosyonelce hizmet verebilmek amacıyla; 2002 yılında Bosch örnek bayii, ardından da 2004 yılında BSS (BOSCH SYSTEM SPEZIALIST) olarak faaliyetlerine devam etmektedir

Müşterilerimizden zamanla gelen talepler doğrultusunda, Rems,Rothenberger Asada, Flex, Attlas, Stabila gibi konularında söz sahibi olan markaların değişik ürünleri de, bayiliğini yaptığımız ürünler arasında yerini almıştır.

Robert Bosch'un "insanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim" sözünü hizmet politikası olarak benimseyen ve 2007 yılında kurumsallaşan DEMİTAŞ İÇ VE DIŞ TİC AŞ, hizmetlerini yerelden genele yayarak yurt çapında müşteri ağını genişletmek, daha iyi hizmet vermek ve  güvenli alışveriş sağlamak amacıyla e-ticaret alt yapısını oluşturarak www.demitas.com web sitesini hizmete açmıştır.

Müşteri portföyümüzün çoğunluğunu oluşturan inşaat sektöründe, işleri hızlandırıp kolaylaştıracak yenilikçi ürünleri araştıran firmamız; 2010 yılında FİCOSA Group tarafından TECHNOFLEX markası ile İspanyada üretilmekte olan CASTOR 2300 Duvar kanal açma makinesinin ithalat  ve  pazarlamasına başlamıştır.

CASTOR 2300 Duvar kanal açma makinesi; Sağlam yapısı ile kolay kullanılan, hızlı ve güvenli iş yapan özelliği ile kısa bir sürede Elektrikçiler, Klimacılar ve Sıhhi tesisatçıların tercih ettiği bir marka olmuştur.
 
Bu röportajda özellikle piyasada yeniklikçi bir ürün olan TECHNOFLEX CASTOR 2300 Duvar kanal açma makinesinin özellikleri ve kullanım yerleri hakkında okuyucularımızı
bilgilendirir misiniz?
CASTOR 2300 duvar kanal açma makinesi 2300 W motoru ile bu segmentteki en güçlü makinadır.
• Makine alüminyum gövdeli olup; yüksek kaliteli krom – nikel çelik dişlilerden imal edilmiş, güçlü ve sessiz çalışan bir motorla donatılmıştır.
 
• CASTOR 2300 duvar kanal açma makinesi,kesici dişleri çelik – karbürden imal edilmiş ve kanal genişlikleri 25 – 50 mm arasında olan özel çelik bıçaklarla kullanılmaktadır.

• CASTOR 2300 silindirleri üzerinde kolayca kaydırılarak, çalışılan zemine hiçbir şekilde zarar vermeden hızlı ve düz bir çizgi halinde yatay ve düşey kanallar açar.

• Piyasadaki emsalleri arasında 25 – 50 mm aralığında çalışma gücüne ve yapısına sahip tek makine olan CASTOR 2300; elektrik, sıhhi tesisat, klima, ısıtma – soğutma, iletişim ve otomasyon gibi sektörlere hizmet vermektedir.

• Dolu tuğla duvarlar dahil her türlü tuğla, gazbeton, bims, briket, sıvalı duvarlar ve şap gibi beton yüzeylerde kullanımı kolay ve hızlıdır.

• Makine ağırlığı 9 kg. olmasına rağmen, çapraz bıçağı sayesinde duvara asılı kaldığından kullanıcıyı yormadan sadece yönlendirme yapılarak tüm gücüyle sarsıntısız olarak çalışır.

• CASTOR 2300 duvar kanal açma makinesi tek hareketle kanal içini boşaltarak açtığından; kesici, çekiç – murç gibi aletlerle açılan kanalların malzemeye verdiği zayiat ve zararı önlemektedir.

• Kanal içini ufak parçacıklar halinde boşaltan CASTOR 2300, çalışanı rahatsız etmeyen seviyede toz çıkarttığından emici gerektirmeden çalışma özelliğine sahiptir.

• Çevreye, malzemeye ve kullanıcıya zarar vermeden az zamanda çok iş prensibiyle çalışan ve zaman ile işçilikte maksimum tasarruf sağlayan CASTOR 2300 duvar kanal açma makinesi, özellikle elektrikçilerin vazgeçilmez makinesidir.
 
Piyasada bu ürüne talepler nasıl?  
Piyasada çok yeni olmasına rağmen,CASTOR 2300;  hızı,  tozsuz ve düzgün açtığı kanalları ile  beğeni kazanmakta ve sunulan uygun ödeme şartları ile, ilgili kullanıcıların ilk tercihi olarak satın alınmaktadır.

Piyasada tanınıp  yaygınlaştıkça; özellikle elektrikçiler arasında çalıştıkça, kendi reklam ve tanıtımını yapan CASTOR 2300 Duvar kanal açma makinesinin satış grafiği her geçen gün daha da artmaktadır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER