© Teknik Elektrik 2017-2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bedelini ödeyecekler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terör örgütünün mensuplarından bir milletvekili bayan, benim bayan polisimin elini ısırıyor. Bedelini ödeyecekler." diye konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa Gökdere Meydanı'nda halka seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütü üyelerine gerekli dersi vereceklerini belirtti.

"BEDELİNİ ÖDEYECEKLER"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terör örgütünün mensuplarından bir milletvekili bayan, benim bayan polisimin elini ısırıyor. Bunlara bunların hesabını sormayacak mıyız? Soracağız. Öyle yok. Bunların bedelini ödeyecekler." dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NDAN ALACAĞIM TAZMİNATI MEHMETÇİK VAKFI'NA VERECEĞİM"

Şimdi parayı Özhaseki aldı. Döner dağıttı. Ben de parayı alınca Mehmetçik Vakfı'na vereceğim. Kılıçdaroğlu teröristleri öldürüyoruz diye rahatsız oluyorlar.

"BEDELİNİ ÖDEYECEKLER"

F-16'lar, bombalar neden kullanılıyor? Ülkemizin güvenliği için.

"Bursa Osmanlıdır. Osmanlı Bursadır. Bu topraklar ebedi topraktır. Nice eserler verilen bir yerdir Bursa... Buradan Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım, Orhangazi, ilçelerimize gönül dolusu selamlar gönderiyorum. Üretimle büyüyen bu ulu şehirde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bursa'nın çınarları sadece dibinde oturanlara değil, ülkemize ve milletimize de huzur verir. Bu topraklar ebedi yurttur. Bursa şehirlerden bir şehir değil adına nice şiirler yazılan bir şehirdir.

 

Bursa 31 Mart'ta tevazu, samimiyet ve gayretle 'memleket işi gönül işi' diyor muyuz? Gönül belediyeciliğine evet diyor muyuz?

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER