© Teknik Elektrik 2017-2024

Cem Küçük’ten ABD’ye: Faturasını Ağır Öder!!

Türkiye gibi 80 milyonluk büyük bir ekonomik gücü, devasa ordusu olan ülkeyle çalışmamanın faturasını ABD önünde bulur. Eğer ABD geri adım atmazsa sonuçlarını hep beraber göreceğiz. Zaten bakanlarımıza yönelik yaptırımlar asla sürdürülebilir değil…

 

Mevcut ABD yönetimi Orta Doğu’da neyin ne olduğunu pek kavrayamıyor. Aslında ABD yönetimleri Türkiye’nin önemini bilir ama şu anki kafayı anlamak mümkün değil. Süleyman Soylu ve Abdülhamit Gül’e yönelik yaptırım skandal değil alçaklıktır! Bunu akılla anlamak da mümkün değil.

Akılla anlayamadığımız için, ABD yönetiminin 2 numarasına bakmak lazım. Yani Başkan Yardımcısı Mike Pence’e. Amerika’da Evanjelistler Cumhuriyetçilere oy veriyorlar. Evanjelistlerin tuhaf bir inançları var. Brunson ev hapsine alınmış ve belki de tahliye edilecekti. Amerika’da Pence’in başını çektiği grup Brunson’ın tahliye edilmesini istemiyor. “Tanrı’yı kıyamete zorlama ekolü” mensubu bir bağnaz Pence. Bu ekol, “Kriz büyüsün dünya karışsın ve İsa yeniden dönsün” gibi delice bir inanca sahip. Muhtemelen hâkimlerimiz tam tahliye verecekti. Pence ve ekibi Brunson’u göndermesinler ve kriz büyüsün diye yaptırım kararı aldılar.

Pence kafası bağnaz köktendinci bir kafa. Orta Doğu’da ortam kızışsın istiyor bu Evanjelikler.   Orta Doğu kızışsın, daha çok kan dökülsün istiyorlar. Brunson gönderilse en çok bu Pence denen bağnaz ekol üzülür. Rahip Brunson güvenlik bürokratlarımız dâhil bu işi bilen herkese göre ajanın teki ve asla iyi niyetli değil.  Millî menfaatlerimiz için göndermek gerekirse zaten gönderilir.

Şayet bu gergin ortam devam ederse bize de zararı olur ama ABD bu işte daha çok kaybeder. Türkiye gibi 80 milyonluk büyük bir ekonomik gücü, devasa ordusu olan ülkeyle çalışmamanın faturasını ABD önünde bulur. Eğer ABD geri adım atmazsa sonuçlarını hep beraber göreceğiz. Zaten bakanlarımıza yönelik yaptırımlar asla sürdürülebilir değil…

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER