© Teknik Elektrik 2017-2024

Boğaz Köprüsünde pinpon sesleri

Dünya ve olimpiyat şampiyonu Hong Konglu Ko Lai Chak ile Avusturyalı ünlü raket Werner Schlager, Asya ve Avrupa'yı birleştiren Boğaziçi Köprüsü'nün tam ortasında gösteri maçı yaptı.

Dünya ve olimpiyat şampiyonu Hong Konglu Ko Lai Chak ile Avusturyalı ünlü raket Werner Schlager, Asya ve Avrupa'yı birleştiren Boğaziçi Köprüsü'nün tam ortasında gösteri maçı yaptı. Asya ve Avrupa'nın en iyi masa tenisçileri arasında gösterilen sporcuların karşılaşması sabah saat 07.10'da başlarken, yaklaşık 20 dakika sürdü.

Haldun Alagaş Spor Kompleksi'nde 10-11 Kasım 2009 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Asya-Avrupa All Star turnuvası tanıtım etkinliği kapsamında düzenlenen maç dolayısıyla dün Boğaz Köprüsü Anadolu yakasına geçişte tek yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Etkinliğe Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) Başkanı Oktay Çimen ile Avrupa Masa Tenisi Federasyonu (ETTU) Başkanı Stefano Bosi de katıldı. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan ETTU Başkanı Stefano Bosi, etkinliği büyülü bir gün olarak niteledi. İstanbul'un zaten büyülü bir şehir olduğunu ifade eden Stefano Bosi, organizasyonun masa tenisine önemli bir ivme kazandıracağını söyledi.

TMTF Başkanı Oktay Çimen de dünyanın birçok ülkesinde yayınlanacak bu organizasyon ile Türkiye'nin tanıtımına çok önemli bir katkıda bulunulacağına dikkati çekti. Oktay Çimen, organizasyona katıkısı olan başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere herkese teşekkür ettiğini dile getirdi. Avusturyalı sporcu Werner Schlager ise daha önce başka ülkelerde de benzer organizasyonlara katıldığını; ancak İstanbul'dakinin daha heyecan vereci olduğunu kaydetti.

ZAMAN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER