© Teknik Elektrik 2017-2024

Beşiktaş iki yıldızını satıyor

  Daha iyi bir golcü almak için elden çıkarılmak istenen Brezilyalı yıldız için Figer’e satış yetkisi veren Siyah-Beyazlı yöneticiler, bir yandan da golcü arayışlarını sürdürüyor.

 

Daha iyi bir golcü almak için elden çıkarılmak istenen Brezilyalı yıldız için Figer’e satış yetkisi veren Siyah-Beyazlı yöneticiler, bir yandan da golcü arayışlarını sürdürüyor. Love ve Almeida için istediği sonuca ulaşamayan Beşiktaş yönetimi, Şampiyonlar Ligi’ni düşünerek Avrupa başta olmak üzere Brezilya ve Arjantin’de de golcü arayışını devam ettiriyor.

Zapo Manisa yolunda

Siyah-Beyazlılar’ın geçtiğimiz sezon başında Udinese’den çok büyük umutlarla transfer ettiği Zapotocny’ye Manisaspor’un talip olduğu öğrenildi. Bekleneni verememesi nedeniyle Siyah-Beyazlı yönetimin gözden çıkardığı Zapo’dan zarar etmek istemeyen yönetim kiralama yoluna gidecek.

Süper Lig’in yeni takımı Manisa’da menajerlik görevine gelen Sinan Engin’in Beşiktaş’a aldırdığı Zapo’yu yeni kulübüne de getirmeye çalıştığı öğrenilirken, Kartal’a kiralama teklifinin yapıldığı bildirildi.

HABER7

TÜM HABERLER