© Teknik Elektrik 2017-2024

Beşiktaş gücüne güç kattı

Ankaragücü ise son 180 dakika öncesi düşme potasının hemen üstünde kendine yer buldu.

Ankaragücü ise son 180 dakika öncesi düşme potasının hemen üstünde kendine yer buldu. 1. dakikada Tello'nun ceza sahasına doldurduğu topa Burak kafayı vurdu, Bobo'ya çarpan top ağlarla buluştu: 1-0. 17'de ceza sahası içinde Burak kafayı vurdu, Rüştü'nün sektirdiği topu Iglesias ağlara gönderdi: 1-1. 23'te yaklaşık 30 metreden kaleyi yoklayan Ernst'in sert şutu yan direğe de çarparak ağlarla buluştu: 2-1. 25'te Tello'nun sert şutunu kaleci Serkan sektirdi, dönen topta Holosko kaleciye nişanladı.

BOBO'DAN RAHATLATAN GOL

53. dakikada Ceyhun'un ortasında ceza sahası içinde uçarak kafa vuran Jaba'nın şutu az farkla auta çıktı. 57'de İlkem'in ortasında Jaba, bir kez daha kafa vuruşuyla golü denedi ancak yine pozisyon autla sonuçlandı. 61'de yaklaşık 25 metreden kullanılan serbest vuruşta Jaba'nın şutunu kaleci Rüştü zorlukla çeldi. Ankaragücü'nün beraberlik için yüklendiği dakikalarda perdeyi açan Bobo, 3. golü de kaydederek takımını rahatlattı. 82'de Holosko ile kontratağa kalkan Beşiktaş'ta Ekrem'in son çizgiden ortasına çok iyi yükselen Bobo, karşılaşmanın skorunu belirledi: 3-1.

 

Denizli: Önemli olan liderliği korumak

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, “Zaman daraldı. Bundan sonra futbol adına iyi şeyler beklemek gerçekçi olmaz. Önemli olan liderliği korumamız. Yarış çok zevkli bir adım öndeyiz” diyerek galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hakem kararlarına gösterdiği tepkiler sorulan Denizli, “Aylardır çalışıyoruz. İnsan dengesini bir anda kaybediyor, doğaldır” dedi.

 

Zapatocny G.Saray derbisinde cezalı

Karşılaşma öncesinde son dakika kararıyla Ekrem'in yerine forma giyen Zapotocny, dün gördüğü sarı kartla haftaya takımdaki yerini alamayacak. Beşiktaş'ta sarı kart sınırında bulunan ve Ankaragücü karşısında kart sınırında mücadele eden Zapatocny, ikinci yarıda gördüğü sarı kartla haftaya oynanacak Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü.

 

Başkent'te boşu yok

Bu sezon Başkent deplasmanında 5 karşılaşmaya çıkan Beşiktaş, tüm maçlardan galibiyetle ayrıldı. Ligde G.Birliği'ni 3-1, Hacettepe'yi 3-2, Ankaraspor'u da 4-1 ile geçen siyah-beyazlılar, dünkü galibiyetle Başkent zaferlerine bir yenisini daha ekledi. Kartal, Türkiye Kupası yarı final maçında da Ankaraspor'u deplasmanda 3-1 mağlup etmişti.

YENİŞAFAK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER