© Teknik Elektrik 2017-2024

Başkan Erdoğan'dan CHP ve HDP'ye terör örgütü tepkisi

Trabzon'da katıldığı toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan, "PKK'ya terör örgütü diyemeyen Meclis'teki uzantılarına sandıkta gereken dersi verelim" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'ndaki Toplu Açılış Töreni'nde konuşuyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

Ülkemizin ve milletimizin bekası için gözlerini kırpmadan hayatları eda eden Trabzonlu şehidimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hiçbir şehidimizin tek damla kanı, hiçbir kahramanımızın fedakarlığı boşa gitmemiştir, gitmeyecektir. Dün ve bugün 22 teröristi içeride dışarıda öldürdük.

PKK'ya terör örgütü diyemeyen Meclis'teki uzantılarına sandıkta gereken dersi verelim.

"İstanbul'a sahip çıkacağız"

Değerli kardeşlerim tüm bunlarla beraber inşallah daha da ileri seviyelere geleceğiz. Lafla peynir gemisi yürümez. Aşkı ve davası olmayanlar şehir felaketi pençesinde kıvranırken önceliğini tatile verebilir. İstanbul bunu yaşadı. Trabzon gibi Fatih'in emaneti olan İstanbul’a sahip çıkacağız. Bu aziz şehrin bölücü örgüt destekçilerine peşkeş çekilmesine mani olacağız. Trabzon ne kadar güçlü olursa Türkiye o kadar güçlü olur.

"CHP'nin bu riyakarlığı niye?"

Siyaset ülkeye ve millete hizmet için tüm gücünüzle çalışmayı gerektirir. Ülkemizin ve milletimizin menfaatleri söz konusu olduğunda günlük siyasetin farklılıkları geride kalır. Dışarıya sıkılmış yumruk gibi bir ve beraber devam edeceğiz. Kuruluşumuzun 18. Yıl dönümünü geride bıraktığımız bu dönemde aynı şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin kara deniz ve hava sınırlarına yönelik tehditler var. Her alanda egemenliğine yönelik saldırılar var. Türkiye hazır mıyız? Tek millet, tek bayrak tek vatan tek devlet bu şekilde ifade ettiğimiz hayati önceliği var. Bir olacağız. İri olacağız. Kardeş olacağız hep birlikte Türkiye olacağız. Ülkemizin yaşadığı yaşamak istediği durum budur. Kimsenin karşı çıkamayacağı başlıklardır. Çarpık siyasi anlayışının en başında CHP ve HDP yer alıyor. HDP kendini terör örgütü güdümünden kurtaramadığı için gerçek anlamda siyasi noktaya gelememiştir. HDP’den PKK’nın terör örgütü olduğunu duydunuz mu, devamlı destek. Geçmişini Cumhuriyetle bir tutan CHP’nin bu riyakarlığı niye.

"Ekonomimiz çöksün diye uğraşıyor"

Türkiye FETÖ’nün işgal girişimine maruz kalıyor aynı kadro hain darbe girişimini önemsizleştirmeye çalışıyoruz. Bu kadro ülkemizi DEAŞ’la aynı çizgide tutmaya çalışıyor. Bay Kemal ne diyor. Ortadoğu’da Suriye’de ne işimiz var. Bu insanlar Trabzon'a geldiğinde benim insanlarım bunlara ne diyecek. Türkiye ekonomik tuzaklarla uğraşırken, bunlar ekonomimiz çöksün diye uğraşıyor.

 

Diriliş Postası

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER