© Teknik Elektrik 2017-2024

Başkan Erdoğan HDP’li vekile yol gösterdi: Defol git

Seçim çalışmalarına sürat kesmeden tüm hızıyla devam eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, günü İstanbul’un Esenyurt ilçesinde noktaladı.

SEZAİ TEMELLİ’YE YOL GÖSTERDİ

Cumhuriyet Meydanı’nda Esenyurt halkına hitap eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı’nın hedefinde Kandil’in siyasi ayağı HDP vardı. 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde oy kullanacak seçmeni, CHP’ye vereceği oyların HDP’ye gideceği yönünde ikaz eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP’lilerin CHP tarafından meclise sokulduğunu anımsattı. Meydandaki vatandaşlara HDP’li sözde eş başkan ve milletvekillerinin PKK terör örgütünden övgü dolu sözlerle bahsettiği videoları izleten Erdoğan, HDP’li Sezai Temelli’nin skandal ifadelerine tepki gösterdi. Temelli için, ‘Kürt bile değil’ değerlendirmesini yapan Erdoğan, ‘Kuzey Irak’ta Kürdistan bölgesi var defol git oraya’ şeklinde ifadeler kullanarak tepki gösterdi.

KARDEŞ KAVGASI İSTEYENLERE TAVİZ YOK!

İstanbul’un CHP’li eski, kötü günlere geri döndürülmemesi gerektiğini bizatihi vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenyurtlulara seslenerek buna müsaade etmeyeceklerinin altını çizdi. Bunun için de 31 Mart yerel seçimlerine kadar daha çok çalışacaklarını söyleyen Erdoğan, tempoyu daha da artıracaklarını kaydetti. 31 Mart’ta sandığa giderek oy kullanacaklarını dile getiren Erdoğan, bölücülere, kardeş kavgası isteyenlere izin ve fırsat vermeyeceklerini vurguladı.

KÜRTLERİN HAKKINI BİZ SAVUNDUK

HDP’nin millete ihanet ettiğine dikkat çeken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, HDP’nin Kandil’in partisi olduğuna işaret ederek Kürtlerin temsilcisi olmadıkları konusunda, seçmenlere uyarıda bulundu. Kürtlerin haklarını kendilerinin savunduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, ırk ayrımı yapmadıklarının altını çizdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER