© Teknik Elektrik 2017-2024

Aynı heyecanla hedefe yürüyoruz

3 Kasım 2002’de iktidara gelen AK Parti, yönetimde kesintisiz 17 yılı tamamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya mesajında, “Her şey Türkiye için diyerek çıktığımız yolda, millete hizmette 17 yılı geride bıraktık. Bugün de aynı heyecan ve inançla 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize yürümeye devam edeceğiz. Hep birlikte nice yıllara, nice zaferlere!” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ‘Erdemliler Hareketi’ ile 2001 yılında siyasete giren AK Parti, iktidarda 17’nci yılını kutluyor. Yönetimde kesintisiz 17 yılı tamamlayan AK Parti, bu süreçte yaşanan tüm seçimlere damga vurdu. Milletin son sözü söylediği 17 yıldaki tüm seçimlerden AK Parti zaferle ayrıldı. Türkiye’de değişimin, dönüşümün ve reformların adresi olan AK Parti, vesayet odaklarına son verdi. AK Parti iktidarı aynı zamanda başta savunma sanayi olmak üzere milli ve yerli üretimde de büyük adımlara imza attı. İki cumhurbaşkanı, 4 başbakan çıkaran AK Parti döneminde Türkiye, birçok başarılı projeye imza attı. İşte AK Parti döneminde hayata geçen bazı başarılı projeler ve çalışmalar:


 

 

 

 

 

 

Aynı heyecanla 2071 hedefine

 

 

 

 
 
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin iktidara gelişinin 17’nci yılı nedeniyle bir paylaşım yaptı. Erdoğan, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “’Her şey Türkiye için’ diyerek çıktığımız yolda, millete hizmette 17 yılı geride bıraktık. Bugün de aynı heyecan ve inançla 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize yürümeye devam edeceğiz. Hep birlikte nice yıllara, nice zaferlere! AK Parti” ifadelerine yer verdi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER