© Teknik Elektrik 2017-2024

Aydın Altunışık ile Farklı Bir Söyleşi

Sayın Aydın ALTUNIŞIK bize biraz KİŞİYE ÖZEL ÇORAP' tan bahseder misiniz? KİŞİYE ÖZEL ÇORAP,  kişinin giyeceği çorabın hammaddesine, rengini ve ayak numarasını belirledikten sonra tamamen kişi için üretilmek üzere çıkarıldığı  dokuma sırasın da  üzerine isim, soyisim veya baş harfler gibi ayrıntılar dokunduktan sonra özel olarak el işçiliğiyle burun kısımları dikildikten sonra özel hediye paketinde sizlere veya sevdiklerinize teslim ediyoruz.

Sayın Aydın ALTUNIŞIK bize biraz KİŞİYE ÖZEL ÇORAP' tan bahseder misiniz?
KİŞİYE ÖZEL ÇORAP,  kişinin giyeceği çorabın hammaddesine, rengini ve ayak numarasını belirledikten sonra tamamen kişi için üretilmek üzere çıkarıldığı  dokuma sırasın da  üzerine isim, soyisim veya baş harfler gibi ayrıntılar dokunduktan sonra özel olarak el işçiliğiyle burun kısımları dikildikten sonra özel hediye paketinde sizlere veya sevdiklerinize teslim ediyoruz.

Ürünlerimizi yaz mevsimine uygun  bambu hammaddesinden üretiyoruz, teninize dokunduğunda tamamen serin bir his veren bambu yaz aylarında Oluşabilecek terlemeyi de tamamen ortadan kaldırarak doğal bir serinlik veriyor. Çoraplarımız, 36 numaradan 47 numaraya kadar ayak ölçülerine uygun ve dört farklı renk seçeneği  ile beş iş günü içerisinde özel hediye paketinde sizlere veya sevdiklerinize hediye konseptin de ulaştarıyoruz.

2011 yılı başlarında başladığımız KİŞİYE ÖZEL ÇORAP üretiminde  yaklaşık bin kadar müşteri pörtföyüne ulaştık ve her müşterimizin ayak numarasını ve istediği konç boyunu kayıt altında topladık, böylece aynı müşteri tekrar bize ulaştığında sadece ürünü istemesi yeterli oluyor ve biz en kısa zamanda kendisine çoraplarını ulaştırıyoruz.

Peki siparişlerinizi nasıl alıyosunuz?
Siparişlerimizi www.kisiyeozelcorap.com adresimizden info@kisiyeozelcorap.com posta yoluyla veya kişiye özel çorap ( www.kisiyeozelcorap ) facebook sayfamızdan mesaj yoluyla alıyoruz .

Müşterilerimizin bize isim soyisim ve ayak numaralarını vermesi yeterli olacaktır İstanbul dışı siparişleri kargo ile gönderim yapıyoruz.

Son olarak okurlarımıza söyleyeceğiniz bir şey var mı?
Eğer sevdiklerinize özel olduğunuzu hissetmek ve hissettirmek istiyorsanız veya sizin için değerli olan dostlarınıza güzel bir jest yapmak istiyorsanız size yardımcı olabiliriz. Siz renklere ve kelimelere karar verin, bir sanatçının mısralara gösterdiği ilgi ve hassaslığı biz çoraplarınıza gösterelim. Unutmayın kalite ayrıntıda gizlidir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER