© Teknik Elektrik 2017-2024

Arda: Özür dileriz, bu şekilde elenmek istemezdik

Avrupa kupalarında Türk halkının daha çok kenetlenmesi gerektiğine dikkati çeken Arda, "Kadıköy'de oynanacak finale gideceğiz diye kalbine inenler oldu.

Avrupa kupalarında Türk halkının daha çok kenetlenmesi gerektiğine dikkati çeken Arda, "Kadıköy'de oynanacak finale gideceğiz diye kalbine inenler oldu. Keşke Ali Sami Yen'de olsa da Fenerbahçe final oynasa." dedi.

Söylenecek fazla bir şeyin kalmadığına işaret eden Arda Turan şöyle devam etti: "2 gol atıyoruz, ondan sonra geriye düşüyoruz. Zor zamanlarda karakterli oyuncular olmak zorundayız. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Kötü goller yiyoruz. Avrupalılar hatayı affetmiyor. Kaybettik, üzgünüz." Kalçasını kasıklara bağlayan bölgede de ağrılarının bulunduğunu kaydeden Arda, "Keşke bugün oynamasaydım da takım turu geçseydi." diye konuştu. Guerrero'nun vurduğu ilk top gol olunca yıkıldığını belirten Arda, "Yeni oynayan arkadaşlarla, stoper olmayan oyuncularla mücadeleye etmeye çalışıyoruz. Sonuçta 11 kişi çıkıyoruz sahaya, sorun olmaması lazım ama sıkıntı çekiyoruz ister istemez." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Fenerbahçe Spor Kulübü Fenerbahçe Dergisi'nin nisan sayısında taraftarlara UEFA Kupası'nın final biletlerini hediye ediyor. Kulübün, konu ile ilgili gelişmeyi Galatasaray'ın Hamburg'a elendiği gün koyması ise Sarı-Kırmızılı taraftarları oldukça sinirlendirmiş durumda. Özellikle nisan sayısının 29 Mart gününden tanıtımına başlanması dikkatleri çekiyor. Kulübün resmi internet sitesinde 20 Mayıs'ta Şükrü Saracoğlu'nda yapılacak final maçı için 'Final biletiniz bizden' başlıklı bir görsel yer alıyor.

ZAMAN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER