© Teknik Elektrik 2017-2024

31 Mart’ta hezimete uğrayacaklar

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin Türkiye’nin bekası için tarihi bir eşik, bir dönüm noktası olduğuna dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bekayı hafife alanların 31 Mart gecesi hezimete uğrayacağını kaydetti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde gerçekleştirilen toplantıda 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin önemine dikkat çekti. Türkiye’nin bekası açısından kritik öneme sahip seçimlerin 33 gün sonra yapılacağını anımsatan Bahçeli, 31 Mart’ta sağduyunun galip geleceğini söyledi.

Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın ipi göğüsleyeceğini belirten Bahçeli, Türkiye’nin diz çökmesini bekleyen ve bekayı hafife alanların 31 Mart’ta tarihi hezimet yaşayacağını ifade etti.

TERÖR BİR BEKA SORUNUDUR

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 15 Temmuz 2016’da 251 vatandaşımızın şehit olduğu hain işgal girişimine de değindi. 15 Temmuz’da Türkiye’nin bekasının kuşatmaya alındığını, Türkiye’nin nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu gördüklerini dile getiren Bahçeli, terörün bir beka sorunu olduğunu, aksini iddia edenlerin terör işbirlikçisi olduğunu söyledi. 

Bahçeli, güney sınırlarımız boyunca oluşturulmak istenen ‘terör koridoru’ planının, Türkiye’nin bekasını hedef alan emperyalist çetelerin kurgusu olduğunu belirterek, Akdeniz ve Ege’de gittikçe derinleşen  husumet ve hukuksuzluğun Türk milletini rahatsız ettiğini ifade etti. Bahçeli, ekonomik saldırıların, milli güvenliğimizi hedef alan her türlü komplonun Türkiye’nin bekası için risk ve tehlike oluşturduğunu ifade etti. 31 Mart yerel seçimleri için, ‘Alt üstü belediye seçimi, bekayla ne ilgisi var’ değerlendirmesinde bulunanlara tepki gösteren Bahçeli, bu şahısların her fırsatta Türkiye’ye engel çıkaran, yapılan güzel işlerde kusur bulan kişiler olduğunu söyledi.

MİLLİ HUZURUN İSTİKRARI İÇİN ZAFER ŞART

31 Mart Seçimleri’nin kritik öneme sahip olduğunu belirten Bahçeli, yeni hükümet sistemine uygun mahalli idareler sisteminin çok önemli olduğunu kaydetti. Bahçeli, yeniden sistem tartışmaları yaşanmaması için Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerden mutlak zaferle çıkması gerektiğini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER